Sådan Laver Du Dine Egne Løbebånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Dine Egne Løbebånd
Sådan Laver Du Dine Egne Løbebånd

Video: Sådan Laver Du Dine Egne Løbebånd

Video: Sådan Laver Du Dine Egne Løbebånd
Video: LAV DIN EGEN JULEKALENDER 🎅🏼 OG ADVENT // DIY 2023, December
Anonim

En sportsplads nær huset kan laves på egen hånd, der samler aktive og energiske beboere. Med plads nok har du en fuldgyldig fodboldbane omgivet af løbebånd. Børn vil gerne lege på sportspladsen, mens voksne vil deltage i sundhedsjogging.

Sådan laver du dine egne løbebånd
Sådan laver du dine egne løbebånd

Er det nødvendigt

  • - fladt område
  • - sand;
  • - græs
  • - knust sten
  • - rink.

Instruktioner

Trin 1

Gør løbebåndet efter opsætning af fodboldbanen. Et normalt spor er normalt 400 meter langt. Men selvfølgelig, hvis der ikke er plads nok, kan det være kortere. Hvis du laver en fodboldbane i henhold til alle reglerne, vil dens dimensioner være 105x70 meter, og banen til at løbe rundt vil være lig med cirka 400 meter.

Trin 2

Lav en elliptisk løbebånd. To lige linjer på siderne af banen vil være lig med 100 klassiske meter, hvilket er praktisk til løbende konkurrencer. Sporets bredde skal være ca. seks meter, så flere løbere kan træne frit på samme tid. Den skal adskilles fra fodboldbanen med 0,5-1 meter.

Trin 3

Du kan lave løbebånd græsklædte og slagge. Hvis græsstien er velplejet, svarer den i hastighed til en slagsti. Men fra intensiv brug trædes græsset hurtigt ned, og stien kræver reparation.

Trin 4

Askepad er det mest almindelige. Dets nedre lag består af grove store stenbrud. Efter efterfyldning komprimerer du laget ved at leje en tung vejrulle. Læg derefter det næste lag med 15 cm slagge. Det sidste lag består af sort jord, udbrændt og leragtigt sand. Bland alt dette godt og rul.

Trin 5

Gør løbebåndet kaldet "sandjord" som følger. Skær torvet i 70x35 centimeter, og vend det med græsset nedad. Læg disse stykker jævnt på stien og skub tæt mod hinanden.

Trin 6

Derefter skal du lægge et lag sand 2-3 centimeter dybt og røre det med en rive, indtil jorden og sandet er et stykke. Hæld vand let over sporoverfladen, og rul eller tamp.

Trin 7

På fedtet jord og groft sand har du en god løbebånd. Men glem ikke at forlade - med jævne mellemrum skal du rulle den op og i tørt vejr vandes den, så der ikke er revner. Gå ikke på løbebånd i højhælede sko.

Anbefalede: