Sådan Træner Du På Et Løbebånd For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På Et Løbebånd For At Tabe Sig
Sådan Træner Du På Et Løbebånd For At Tabe Sig
Video: Sådan Træner Du På Et Løbebånd For At Tabe Sig
Video: Hurtigt vægttab 2023, Februar
Anonim

Løbebåndet er et alsidigt alternativ til morgenjogging. Den eneste forskel er, at belastningen skal øges i et langsommere tempo end under normal kørsel, for med sidstnævnte kan du sætte farten ned og vælge hvile tid, mens du på løbebåndet skal manuelt justere hastigheden, ellers kører du alt tid i en rytme.

Sådan træner du på et løbebånd for at tabe sig
Sådan træner du på et løbebånd for at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du huske, at en opvarmning skal finde sted på løbebåndet før hver session. Drej din krop, stræk dine hofte- og skulderled, og sørg for at varme dine knæ op.

Trin 2

Hvis det er muligt, skal du bruge en ujævn rytme på løbebåndet. Dette vil maksimere muskelstress. Hvis en sådan tilstand ikke findes, skal du ændre den manuelt. Indstil først den langsomme tilstand, derefter - medium, skift til hurtig i fem til ti minutter, hvorefter - igen til medium. Skift mellem mellemstore og hurtige skridt for maksimal udholdenhedsgevinst og vægttab.

Trin 3

Sørg for at følge den rigtige diæt: opgive tunge og fede fødevarer, prøv at begrænse dig til kød og slik. Drik så meget vand som muligt for at kompensere for væsketab under træning. Spis ikke noget halvanden time før og halvanden time efter træning. Spis ikke noget efter kl. Seks om aftenen. I tilfælde af svær sult skal du gøre med tørret frugt eller grøntsager. Det anbefales at træne på et løbebånd om aftenen for at forbrænde alle akkumulerede kalorier i løbet af dagen og minimere mængden i kroppen.

Populær af emne.