Løbebånd: Sådan Vælges Den Rigtige Træner

Løbebånd: Sådan Vælges Den Rigtige Træner
Løbebånd: Sådan Vælges Den Rigtige Træner

Video: Løbebånd: Sådan Vælges Den Rigtige Træner

Video: Løbebånd: Sådan Vælges Den Rigtige Træner
Video: How To Choose A Treadmill | Running Machine Tips 2024, Kan
Anonim

Som du ved handler livet om bevægelse. Hjem - arbejde - hjem. Offentlig transport, en stillesiddende kontorstil, et langt ophold ved computeren - alt dette har ikke den bedste effekt på vores helbred.

Løbebånd: Sådan vælges den rigtige træner
Løbebånd: Sådan vælges den rigtige træner

Som du ved, skal en person gå mindst fem kilometer om dagen. Livet i byen er ikke befordrende for at gå til arbejde og tilbage, og endnu mere så at løbe. De fleste af dem ser med misbilligelse på singlerne i sportsuniform, der finder vej gennem mængden. En sund livsstil er nu fordømt, og økologien inspirerer ikke til at trække vejret dybt. At dyrke sport, blive overvældet af frygt, kan forurolige nogen. Der er en udgang. Hvordan man ikke bliver forvirret og vælger en løbebånd "til dig selv", vi taler om dette i dag.

I øjeblikket er der to typer løbebånd på markedet for sportsudstyr: mekanisk og elektrisk. I det første tilfælde kører du løbebåndet selv, i det andet - elmotoren. Lad os overveje hver mulighed mere detaljeret.

  1. Mekanik er en mere budgetmæssig type. Ikke det bedste valg for begyndere. Desuden er det ikke egnet til mennesker med bensygdomme. Dette spor kan kaldes en naturlig kørselssimulator. Hvis denne type passer dig, skal du være opmærksom på på- og bremsesystemet på lærredet. Den foretrukne udførelsesform er baseret på en magnetisk mekanisme. Kursets ensartethed er den største forskel mellem sådanne spor.
  2. Den næste type er en elektrisk løbebånd. I denne udførelsesform driver bladets bevægelse motoren. Hovedkriteriet ved valg af denne type spor er dens styrke. Valget af denne egenskab afhænger af personens vægt. Op til 80 kg er nok kraft på 1,5 hestekræfter. Det er også værd at være opmærksom på den maksimale knivrotationshastighed. For unge forbrugere - fra 10 km / t, for ældre - fra 5.

De mest velrenommerede producenter af løbebånd er Kettler, WNQ og Steel Flex. Vær også opmærksom på garantiperioden.

Således kan du vælge et løbebånd baseret på din økonomiske kapacitet og kroppens fysiske tilstand. God shopping!

Anbefalede: