Sådan Udfyldes En Skøjtebane Med Dine Egne Hænder

Sådan Udfyldes En Skøjtebane Med Dine Egne Hænder
Sådan Udfyldes En Skøjtebane Med Dine Egne Hænder

Video: Sådan Udfyldes En Skøjtebane Med Dine Egne Hænder

Video: Sådan Udfyldes En Skøjtebane Med Dine Egne Hænder
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

Med vinterens begyndelse bliver det nødvendigt at udfylde skøjtebanerne. I koldt vejr kommer hockey faktisk til at erstatte yardfodbold. Men at fylde skøjtebanen er ingen nem opgave. En enkel enhed hjælper med at udfylde helt jævn is.

Sådan udfyldes en skøjtebane med dine egne hænder
Sådan udfyldes en skøjtebane med dine egne hænder

For at skabe en enhed til fyldning af rinken af høj kvalitet skal du bruge en slæde med en flad vandret overflade, en beholder til vand, der installeres på slæden, tre længder af et vandrør med en meter med en diameter på 1 / 2 eller 3/4 tommer, en forbindelses-tee, en hane, en ledning, to forbindelsesmøtrikker og to stik. Du har også brug for et stykke jute eller andet tæt materiale, der er ca. en meter bredt og ikke mere end 50 centimeter langt. Enhver plast- eller jerntønde, der passer på en slæde, er egnet som vandbeholder.

Billede
Billede

Først skal du lave en vanddeler. For at gøre dette skal du skrue to rørsektioner ind i tee'en. Bor huller med en diameter på tre millimeter langs bunden af det resulterende emne. Huller kan også laves med spidsen af en kniv, hvis der anvendes plastrør. Skær ledningen i 10 centimeter stykker. Fastgør ledningen i form af kroge i hele rørets længde i samme afstand. Skru det tredje stykke rør ind i tee'en, efter at du tidligere har afskåret det, og målt afstanden fra kanten af slæden til beholderen med vand. Installer en hane i røret. Hæng en tyk klud eller burlap på de monterede kroge, som tjener til at fordele vandet jævnt.

Billede
Billede

Lav et hul på 1/2 eller 3/4 tommer i bunden af beholderen afhængigt af rørstørrelsen. Skub låsemøtrikken på røret. Sæt røret i vandtanken, og fastgør det med en anden møtrik indefra. Brug ethvert tætningsmiddel til at forsegle alle gevindforbindelser. Påfør tætningsmiddel på ydersiden af gevindforbindelsen, hvis denne struktur skal skilles ad om sommeren.

Billede
Billede

Hæld den krævede mængde vand i beholderen. Temperaturen, ved hvilken hældningen kan udføres, bør ikke være højere end –10 ° C. Påfyldning af rullen skal startes fra hjørnet længst væk fra dig og bevæge sig i hele dens længde. Juster vandhanen til den ønskede vandgennemstrømning og start med at hælde. Vand, der strømmer over hele rørets længde gennem små huller, vil løbe ud på et stykke tæt stof og fordeles jævnt over valsens overflade. Rinken vil vise sig uden isklumper og med en næsten perfekt flad overflade.

Anbefalede: