Hvordan Man Laver En Boksesæk Med Egne Hænder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Boksesæk Med Egne Hænder
Hvordan Man Laver En Boksesæk Med Egne Hænder

Video: Hvordan Man Laver En Boksesæk Med Egne Hænder

Video: Hvordan Man Laver En Boksesæk Med Egne Hænder
Video: Sådan binder man et håndbind til kampsport 2024, Kan
Anonim

Ved første øjekast er det ikke svært at lave en boksesæk med egne hænder, find bare et stærkt stof, sy en pose og fyld den. Men dette er ikke tilfældet. Der er regler for hvert trin i arbejdet.

Gør-det-selv boksesæk
Gør-det-selv boksesæk

Hvis der er behov for at øve strejker derhjemme, kan du lave en boksesæk med dine egne hænder. Først skal du forberede de materialer og værktøjer, du har brug for under arbejdet.

Hvordan vælges stof og fyld?

For at fremstille en boksesæk skal du bruge et ret stort stykke tæt stof, da det skal foldes i flere lag. Det bedste valg er naturlæder eller kunstlæder. Hvis det ikke er muligt at finde dette materiale, kan du tage en presenning. Hvis det er ham, der er brugt, skal du træne slagene med handsker, da der er stor sandsynlighed for at beskadige hændernes hud. Med en læder- eller kunstlæderpære kan du træne med bare hænder.

Flodsand eller godt tørret savsmuld kan bruges som fyldstof. I det første tilfælde vil projektilet vise sig at være tungt, i det andet lys. Imidlertid kan en savsmuldspære gøres tungere ved at bruge små, afrundede sten som et indre lag. I stedet for sand kan du tage ris. Men det bedste af alle fyldstoffer er krummegummi.

Ud over disse materialer skal du bruge ståltråd og en stærk kæde. Af værktøjerne skal du bruge en saks, en nylontråd, en nål, en tang, et målebånd.

Stadier af at lave en boksesæk

Bokseudstyret kan laves i form af en pære eller en cylinder. Under alle omstændigheder skal den have en bund, så den første ting at gøre er at bestemme produktets diameter og højde. Desuden skæres en cirkel ud af læder eller presenning, og denne del duplikeres, da bunden skal være dobbelt.

Derefter måler du omkredsen ved hjælp af et målebånd og efterlader kvoter for sømmene (5-10 cm). Denne figur bestemmer længden af klingen. 2-3 cm tilføjes til den ønskede højde på projektilet, og lærredets dimensioner opnås, som repræsenterer dens laterale sider.

Derefter skæres rektangler af den ønskede størrelse ud af stoffet. Det er nok at have 2-3 lag, men du kan gøre mere. Delene lægges oven på hinanden, og sømme laves på en symaskine i en afstand på 1-2 cm fra kanterne. Derefter fastgøres bunden, så sys siden op langs projektilets højde. Du skal få en pose i form af en cylinder fra flere lag stof. Sådant materiale kan ikke altid sys på en symaskine, så noget af arbejdet skal udføres manuelt med en nål, hæklenål og stærk tråd.

Fortsæt derefter med at fylde pæren med det valgte fyldstof. Der skal være nok til at lade 15 = 20 cm ledig plads op til toppen. Derefter laves et fastgørelsesmiddel, ved hjælp af hvilket projektilet vil blive hængt op: toppen af cylinderen trækkes sammen med ståltråd, hvorfra der dannes en lille ring. En holdbar (helst bjergbestigning) karabin er fastgjort til den. På det rigtige sted i rummet er en kæde fastgjort til loftet, og det færdige bokseudstyr hænges op.

Anbefalede: