Hvordan Man Laver En Boksesæk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Boksesæk
Hvordan Man Laver En Boksesæk
Video: Hvordan Man Laver En Boksesæk
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2023, Februar
Anonim

En boksesæk eller boksesæk er meget let at købe i en sportsudstyrsbutik i dag. Men du kan gøre det selv. Der er mange måder. Lad os overveje den mest acceptable.

lav en boksesæk
lav en boksesæk

Instruktioner

Trin 1

Det bedste ydre materiale er læder - det kan være gamle læderjakker eller støvler. Huden rives ikke længe, ​​bliver ikke snavset og efterlader ikke slid på hænderne. Men ud over læder bruges der stadig presenning, tykt stof og andre materialer. Vi vil fokusere på huden.

Trin 2

Tag først en læderklud. Dens længde er normalt omkring 150 cm. Foldes i to, sy to lodrette linjer 2-3 gange med nylontråd og sy hjørnerne i en bue, så du får en rund bund.

Sy derefter en anden pose med en diameter på 0,5-1 cm mindre end den første og en tredje, endnu mindre. De investerer i hinanden.

Trin 3

Flere sække er syet, så pæren er af høj kvalitet, og så sandet i den ikke bliver støvet. Forresten kan sømmene yderligere limes.

Trin 4

Den næste fase er fyldstof. Det kan varieres - savsmuld og sand, småsten, andre små sten, hakkede gummidæk osv. Det er bedst at fylde den indre pose med småsten eller andre milde sten og fylde den resterende plads med sand - så pæren bliver helt hård og holdbar.

Trin 5

For at komprimere sandet og stenene kan du desuden slå posen flere gange på gulvet, så den komprimeres.

Trin 6

Sy en ring langs den øverste cirkel, som hænges på en kæde gennem karabinhager. Du kan gøre det lidt lettere og hænge din pære i propper med skruer fra loftet.

Trin 7

Fastgørelsesstyrken er direkte proportional med pærens vægt. Jo lettere pæren er, jo lettere er den at fastgøre. Det er bedst at placere sådant sportsudstyr i en garage eller et landsted.

Populær af emne.