Hvordan Man Vælger En Udendørs Boksesæk Til Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Udendørs Boksesæk Til Træning
Hvordan Man Vælger En Udendørs Boksesæk Til Træning

Video: Hvordan Man Vælger En Udendørs Boksesæk Til Træning

Video: Hvordan Man Vælger En Udendørs Boksesæk Til Træning
Video: Forskel på sandsæk og boksehandsker med Nick Barnø 2024, Kan
Anonim

Den udendørs boksesæk er en mobil enhed, der kan installeres derhjemme og i gymnastiksalen. En sådan pære kræver ikke særlig stiv fiksering ved hjælp af ekstra udstyr og kan justeres i højden.

Hvordan man vælger en udendørs boksesæk til træning
Hvordan man vælger en udendørs boksesæk til træning

Typer af udendørs boksesække

Pneumatisk gulv boksesæk er et projektil, der er meget mindre end store boksesække og er et uundværligt værktøj til at træne nøjagtigheden af strejker og udvikle reaktion. Et sådant projektil kan fastgøres til et vandret stativ, der er placeret i niveau med bokserens hoved, eller det kan fastgøres til strækmærker, hvoraf den ene ligger på gulvet, den anden i loftet.

En anden type udendørs boksesæk er en stor boksesæk lavet af læder, normalt i form af en cylinder, der er fyldt med krummegummi, sand eller savsmuld. Dette apparat er den mest stive type af alle bokseværktøjer, dens vægt varierer fra 60 til 110 kg. Når man træner med en stor udendørs boksesæk, indlæser atleten hele kroppen så meget som muligt og holder den i form, da sådan træning hurtigt aflaster overvægt. Klasser med denne skal giver dig mulighed for at finde ud af vindende muligheder og stærke spark.

Den klassiske skal er den medium udendørs boksepære. Denne mulighed er efterspurgt blandt uerfarne boksere og er nødvendig for at iscenesætte et slag. For at fremstille en sådan pære bruges læder og fyldstof - gummikrumm, klude, savsmuld. Vægten af sådant udstyr varierer fra 30 til 60 kg.

Hvad man skal se efter, når man vælger en udendørs pære

For at din træning skal være gavnlig, skal du overveje flere vigtige faktorer, når du køber et bokseudstyr. På denne måde vil din træning være den mest produktive og sikreste.

Korrelér først din vægt med vægten af den pære, du har til hensigt at købe. Et projektil, der er for let, giver dig ikke den nødvendige belastning, og træning med det vil være ineffektivt. Hvis instrumentet er meget tungt, kan du simpelthen ikke flytte det, hvilket også vil forringe kvaliteten af din praksis. Den bedste mulighed er en udendørs pære, der vejer lidt mere end din.

Det andet kriterium, der ikke kan ignoreres, når man vælger et projektil, er stivhed. For hård en pære kan dog skade leddene i hånden såvel som en alt for blød. For at vælge den mest egnede mulighed skal du ramme projektilet flere gange lige i butikken.

Og den sidste ting at overveje, når du vælger en pære, er det materiale, det er fremstillet af. De bedste skaller er lavet af ægte læder, da kunstlæder eller vinyl hurtigt forringes. Som fyldstof er den bedste løsning gummikrumm, den går ikke ned, rådner ikke og tjener i lang tid.

Anbefalede: