Sådan Vælger Du En Boksesæk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Boksesæk
Sådan Vælger Du En Boksesæk

Video: Sådan Vælger Du En Boksesæk

Video: Sådan vælger du boksehandsker 2022, December
Anonim

Hvis du beskæftiger dig med nogen form for kampsport, ved du godt, hvor vigtigt det er at øve og forbedre slag på et sportsudstyr. Men selvom du ikke er involveret i kontaktsport, er det meget nyttigt at slå en læderfjende til at desinficere og lindre stress.

Sådan vælger du en boksesæk
Sådan vælger du en boksesæk

Instruktioner

Trin 1

Den første ting at passe på er posens vægt. Da posen er for let i vægt, flyver den væk fra dine slag. Den bedste løsning er, hvis posens vægt mindst er tættere på vægten af ​​en person. Fordelen ved en taske, der ikke skynder sig, er også, at skallen ikke tager meget plads i en lille lejlighed. Derudover vil tapet og gips i rummet være mere intakt.

Trin 2

Den næste vigtige parameter er stivheden i posen. Dette kriterium er nødvendigt, hvis du ikke kommer til at slå leddene ud af hånden, når du banker din slag (taske). Derfor, selv i en sportsbutik, prøv posen, anvend 2-3 "test" slag på den. Men også posen skal ikke være for blød, hvor dit slag vil "synke". For det første er en sådan pose ikke egnet til at øve slag, og for det andet er det let at dreje børsten ud på den.

Trin 3

Næste i rangordningen er påfyldningen af ​​posen. Normalt er poserne fyldt med spåner i sand, tyrsa eller gummi. Men hvis posen kun er fyldt med tyrsa, falder den temmelig hurtigt af, den bliver komprimeret i bunden og blød i toppen. Selvfølgelig kan dette problem løses alene, ved blot at ryste hele "indersiden" af projektilet og fylde det tilbage med lag af sand og tyrsa, fyld posen. Den bedste løsning ville dog være en pose fyldt med gummispåner. Dette materiale rådner ikke, ældes eller driver ikke. Sandt nok har den også en ulempe: den er lettere. Der er dog en enkel løsning: du skal bare tilføje sand indeni. På den anden side er disse poser dyrere.

Trin 4

Nu om omslagets materiale. Normalt er det blødt PVC, vinyl eller læder. Selvom PVC og vinyl er billigere, slides disse typer materialer hurtigere. Læder er meget stærkere og ifølge nogle mere æstetisk tiltalende. Men vinyl er lettere at rengøre.

Trin 5

Vær derefter opmærksom på fastgørelsesmekanismen - flere stålringe, der løber rundt om omkredsen af ​​posens øverste kant. Dette er en sikker fastgørelse, men store bogstaver kan få posen til at springe af kroge. Derfor er det bedre at bøje kroge først. En anden type fastgørelse: reblåse, der kommer sammen og fastgøres til ringen. Denne type fastgørelse er kun egnet til mere eller mindre lette poser. Hvis du skal hænge en pose på 40 kg eller mere, fungerer sådanne fastgørelseselementer ikke i dette tilfælde.

Trin 6

Når du vælger posens højde, skal du gå ud fra mulighederne for højden på det rum, hvor du vil hænge posen op. Og også ud fra, hvad du vil skabe med ham. Den bedste mulighed ville være høje poser fra 120 cm, fordi slag kan anvendes på alle niveauer. Men hvis din taske tjener mindre ekstreme formål, kan en skal på 60-80 cm være passende for dig.

Populær af emne.