Hvordan Man Bygger Muskler Uden Fedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Fedt
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Fedt

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Fedt

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Fedt
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, December
Anonim

At få muskelmasse ledsages af vækst af ikke kun muskler, men også vækst af kropsfedt. Dette skyldes øget ernæring og motion. Der er nogle enkle retningslinjer, der skal følges for at få muskelmasse uden fedt.

Hvordan man bygger muskler uden fedt
Hvordan man bygger muskler uden fedt

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - en ny diæt
  • - sports ernæring
  • - gymnastiksal.

Instruktioner

Trin 1

Træn tre gange om ugen med vægte. For at få mager muskelmasse uden fedtaflejringer skal du engagere dig i næsten grænseværdier på apparater. Dette giver dig mulighed for at få masse samt øge styrke og muskelvolumen. Gør det til en regel at tilføje 1 til 2 kg til vægtstangen hver uge. Når du har nået dine maksimale vægte, skal du gå tilbage til startværdierne og tilføje dem 5 kg. Gentag derefter denne cyklus.

Trin 2

Overvåg din daglige diæt. Husk, at brugen af langsomme kulhydrater såsom korn, hvidt brød og melprodukter bidrager til ophobning af kropsfedt. Forsøg altid at finde en erstatning for dem under træningsprocessen. Meget fiber og kulhydrater findes i korn, honning, boghvede med mælk. Forbrug mere frugt, grøntsager og kogt brun ris. Få også noget af din diæt fra væsker: protein, gainer eller kreatin. Fortynd pulverblandingen med mælk og drikke mellem måltiderne og efter træning.

Trin 3

Drik lidt mindre fugt end normalt. For den gennemsnitlige atlet er hastigheden af rent vandforbrug pr. Dag 1,5-2 liter. Noget af vandet forlader ikke kroppen og forbliver i porerne, hvilket kan medføre fedt. Derfor skal du i et stykke tid reducere mængden til 1 liter. Det er bedst at drikke før og under din træning. Husk ikke at drikke meget før sengetid.

Trin 4

Tag en kardiobelastning inden din vigtigste jerntræning. Før du bruger barbell, skal du træne motionscyklen i 10 minutter. Dette hjælper dig med at forbrænde overskydende kalorier og også varme din krop op til den kommende øvelse. Hvis der ikke er sådan en simulator i gymnastiksalen, skal du bare hoppe reb.

Trin 5

Kør langrendsløb 2-3 gange om ugen. Udendørs cardio er en god tilføjelse til modstandstræning. Start med 10 minutters løb om morgenen, og øg gradvist din tværafstand. Dit hjerte fungerer meget bedre. Derudover forhindrer denne aktivitet dannelsen af fedt i lår og underliv.

Anbefalede: