Sådan Sys Du Et Mavedansdragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Mavedansdragt
Sådan Sys Du Et Mavedansdragt

Video: Sådan Sys Du Et Mavedansdragt

Video: Sådan Sys Du Et Mavedansdragt
Video: Sådan syr du usynlig lynlås i 2024, September
Anonim

Kostume til orientalske danse er af stor betydning.

Det er ham, der forvandler dig til en shamakhan-dronning og tager dig ind i et orientalsk eventyr. Det er let at fremstille det selv ud fra materialerne ved hånden.

Sådan sys du et mavedansdragt
Sådan sys du et mavedansdragt

Er det nødvendigt

  • Stof (let og gennemsigtigt, såsom chiffon, crepe-chiffon, satin)
  • BH
  • Perler
  • Symaskine
  • Tråde
  • Nåle
  • Saks

Instruktioner

Trin 1

Kostumeet består af flere dele: top (bustier), bund (nederdel eller harembukser) og et bælte (nogle gange kan du bruge et tørklæde eller sjal). Den sværeste del af at sy en dragt er at brodere toppen af dragt med perler. For at gennemføre dette trin har vi brug for en bh (altid med en hård kop), en nål med stærk vokset tråd og perler i forskellige farver. Vi begynder at brodere med perler fra midten af koppen i en spiral, dekorere stropperne sidst og færdiggøre arbejdet.

Trin 2

Det næste trin er at forberede stoffet til at skære dragtens bund. Spred stoffet ud på en plan overflade. Tag et mønster af nederdele eller harembukser afhængigt af dit valg.

Trin 3

Klip detaljerne ud, fej med en rygsøm, og prøv derefter. Hvis nederdelen eller bukserne passer dig godt, så sy på en skrivemaskine langs creme fraiche. Fjern derefter de overskydende tråde, arbejd over kanterne.

Trin 4

For at fuldende billedet af en orientalsk skønhed skal du binde et tørklæde med kvaster til dit bælte eller lave et hårdt bælte broderet med perler og mønter.

Anbefalede: