Sådan Sys Du En Kimonokåbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du En Kimonokåbe
Sådan Sys Du En Kimonokåbe

Video: Sådan Sys Du En Kimonokåbe

Video: Sådan Sys Du En Kimonokåbe
Video: DORIA | Rice Gratin with Cheese! 2024, Kan
Anonim

Når Japan var lukket for europæere, har den gradvis ikke kun integreret sig i den globale kultur, men er selv blevet en del af den. Vi beundrer og bruger fint japansk porcelæn, vi elsker at besøge restauranter og bestille japansk køkken. Derhjemme bærer mange af os smukke og meget behagelige morgenkåbe i traditionel japansk stil "kimono". Du kan selv sy en kimonokåbe, det er slet ikke svært. Hvis du vil sy en badekåbe, skal du vælge en frotté, hvis du vil skabe et hjem - så silke eller satin.

Sådan sys du en kimonokåbe
Sådan sys du en kimonokåbe

Er det nødvendigt

  • Til en 120 cm lang kappe:
  • Stof - 3,2 m, 90 cm bred
  • For en kappe med en længde på 80 cm:
  • Stof - 2,4 m, 90 cm bred

Instruktioner

Trin 1

Tegn et mønster i henhold til dimensionerne vist på papir. Du skal tegne detaljerne: bagsiden, hylderne - 2 dele, ærmerne - 2 dele. Til bearbejdning af hylderne og halsen skæres 2 stykker af stroppen ud langs den delte tråd. Glem ikke at tage højde for 1,5 cm sømtillæg på alle sider. Læg mønsteret på stoffet og skær alle nødvendige detaljer ud på det. Fra resterne af stoffet skal du skære et bælte ud med den krævede længde, et stykke 7 cm bredt.

Trin 2

Sy skuldersømmene, der starter ved halsudskæringen, overkast kanterne og tryk dem i modsat retning. Afslut bunden af ærmerne - fold dem 4 cm og sy. Sy ærmerne til skulderudskæringerne.

Trin 3

Sy ærmesømmene og sidesømmene på kimono-kappen. Zigzag sømmene og stryg dem godt. Fold kappen på kappen 4 cm, og behandl den på samme måde som bunden af ærmerne.

Trin 4

Sy planken langs bagsædet, stryg sømmen. Fastgør den til hylden med de højre sider indad, og bast til den, startende fra halsudskæringen bagpå på begge sider. Sy trækstangen i hele længden, drej den til højre side. Stryg sømmen. Fold den usydde kant af klemmen, bøj den indad med 1,5 cm. Stryg sømmen, og bast den nederste kant af klemmen på hylden og halsudskæringen, sy sømmen langs badekåbeens forside.

Trin 5

Fold bæltet halvt indad med stoffets højre side, sy og vend det udad, stryg og topsting på begge sider, og pakk enderne indad. Stryg bæltet.

Anbefalede: