Hvordan Man Vælger En Simulator Til Træning Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Simulator Til Træning Derhjemme
Hvordan Man Vælger En Simulator Til Træning Derhjemme

Video: Hvordan Man Vælger En Simulator Til Træning Derhjemme

Video: Hvordan Man Vælger En Simulator Til Træning Derhjemme
Video: EFFEKTIV BOOTY-WORKOUT PÅ 3 MINUTTER 2024, Kan
Anonim

En smuk figur er resultatet af konstant at arbejde på dig selv. Det er vigtigt ikke kun at nøje overvåge din diæt, men også at træne. Men ikke alle mennesker har mulighed for at besøge fitnessklubber for at træne der på simulatorer. Derfor er simulatorer til træning i hjemmet i de senere år blevet stadig mere populære.

Hvordan man vælger en simulator til træning derhjemme
Hvordan man vælger en simulator til træning derhjemme

Hvad er simulatorerne?

Alt træningsudstyr kan opdeles i to kategorier - styrke og cardio. De første enheder er rettet mod at udvikle muskler og styrke, og cardioline hjælper med at styrke hjerte og åndedrætssystem samt forbrænde overskydende fedt.

Til øvelser derhjemme købes kardiovaskulært udstyr for at opretholde kroppens sundhed og tone kroppen. De mennesker, der alvorligt vil engagere sig i sport og opbygge muskelmasse, kan ikke gøre dette uden styrkeudstyr. Men sådanne borgere studerer sjældent hjemme; de foretrækker specialiserede klubber med et stort sæt udstyr. Men for folk, der bare vil komme i form, koster de ret et cardio-udstyr, et sæt håndvægte, en ekspander og en fitball.

Hvad skal jeg købe som hjemmetræningsmaskine?

Inden du går i butikken til en hjemmesimulator, er det vigtigt at beslutte, hvor dette apparat faktisk kan placeres. For de mennesker, der har store problemer med ledig plads, kan en ministupper blive en ideel træningsmaskine til hjemmet. Designet med to pedaler kan let opbevares under en sofa eller krybbe efter klassen. Prisen på en sådan simulator rammer ikke lommen, og effekten af øvelserne, forudsat at personen ikke vil være doven, er meget god. Stepperen fungerer godt til musklerne i balder, lår og underben. Der er modeller med håndtag, der hjælper med at indlæse torsoen, men disse er mere voluminøse maskiner. På nogle versioner af ministepper findes der elastikker, de fungerer også på skuldre, ryg og arme. Før du køber en simulator, anbefales det at prøve det i en butik, desværre er ikke alle modeller nemme at bruge.

Hvis der er nok plads i lejligheden, er det værd at foretrække den elliptiske træner, som eksperter ikke kun anser for mere effektive til vægttab, men også den mest blide for leddene og rygsøjlen. Alle bevægelser, der udføres på en ellipse, er glatte og ligner skiløb. Simulatoren hjælper med at træne benene, de får den maksimale belastning og bruger også musklerne i ryg, arme og skulderbælte.

Løbebåndet er også meget populært som træningsmaskine til hjemmet. Efter at foldemodeller dukkede op, steg efterspørgslen markant. En sådan simulator kan anbefales til dem, der kan lide at løbe, men i den kolde årstid kan de ikke træne udenfor. Men mennesker med rygproblemer bør ikke købe et spor, det belaster ryggen og er kontraindiceret for sådanne borgere.

En motionscykel er velegnet til cardio-træning derhjemme. Deres pris er højere end løbebånd og ellipser, men effektiviteten er ikke så høj. Når du træner på en stationær cykel, er lægmusklerne og lårmusklerne inkluderet i arbejdet. Overkroppen er fuldstændig ubrugt. Når du træner, er det vigtigt at overvåge din kropsholdning og pedal korrekt. Bagsiden skal forblive flad under hele træningen, og benene bør ikke rettes ud til enden.

Anbefalede: