Sportskompleks Til Træning Derhjemme

Sportskompleks Til Træning Derhjemme
Sportskompleks Til Træning Derhjemme

Video: Sportskompleks Til Træning Derhjemme

Video: Sportskompleks Til Træning Derhjemme
Video: Pulstræning - træn hjemme 2024, Kan
Anonim

I dag er der mange modeller af sportskomplekser til hjemmesport til salg. De er et kompakt sæt skaller, der kan placeres i en lille lejlighed.

Sportskompleks til træning derhjemme
Sportskompleks til træning derhjemme

Sportskomplekser er forskellige: designet til børn eller voksne. Disse sportshjørner adskiller sig i både størrelse og udstyr. For eksempel inkluderer en af de billigste DSK-1-modeller en hængslet vandret bjælke, stige, ringe, trapez. Skallene er fastgjort til en væg eller et loft ved hjælp af specielle bolte. Omkostningerne ved dette sportshjørne overstiger ikke 4 tusind rubler.

Hvis et par værktøjer, der udvikler styrke, fingerfærdighed og koordination af bevægelse, er nok for børn, er kravene til sportskomplekser for voksne meget højere. I hjemmefitness er en kompetent tilgang vigtig: de udførte øvelser skal udøve belastning på alle muskelgrupper. Derfor skal sæt skaller opfylde denne betingelse.

Hvis lejligheden er lille, vil et sportshjørne, der består af et par træningsudstyr og et sæt håndvægte, gøre.

Den opfattelse, at en stationær cykel er nok til fuldgyldig træning, er forkert. Med den systematiske anvendelse af denne ene enhed udvikler muskelgrupper sig kun i underkroppen. Det er meget effektivt til vægttab, men det forbrænder stadig en lille mængde kalorier.

Lektioner i en simulator, der simulerer langrend er mere effektive. Når du bruger det, er alle muskelgrupper inkluderet i arbejdet. Tilstedeværelsen af denne enhed i det komplette sæt af et sportshjørne til voksne indikerer, at producenten omhyggeligt har overvejet produktets designløsning.

De, der vælger et sportshjørne til et barn, kan være opmærksomme på det billige, men veludstyrede kompleks "Vertical P". Det er designet under hensyntagen til alle kravene til den fysiske udvikling af skolebørn og førskolebørn. Linjen "Lodret" kan udfyldes med et dias. Ignorer ikke dette design, da det kan installeres i landet eller i et andet rum.

Børneens sportshjørne i serien "Vertikal" inkluderer gynger, ringe, et reb, en rebstige, tværstænger, vandrette stænger i L-formede og U-formede former.

Hvis det ikke er muligt at købe mere end en simulator, hjælper håndvægte, et springtov og en brystekspander. Alle disse skaller og værktøjer giver dig mulighed for at udføre fuldgyldige sportsaktiviteter derhjemme.

At vælge en træningsmaskine er ikke tiden til at skynde sig. Du bør vurdere fordelene ved hver og vælge den bedst egnede. Du skal være opmærksom på, at producentens mærke ofte bestemmer produktets kvalitet. Derfor anbefales det at være opmærksom på kendte mærker af simulatorer. Det er også vigtigt, at enheden er enkel og praktisk at bruge.

Cardio-maskiner er designet til vægttab, muskeltonus, hjerte-kar-kondition og generel sundhed. Vi kan sige, at denne type træningsudstyr er den mest acceptable for dem, der ønsker at dyrke sport eller fitness derhjemme. Hvis nogen af simulatorerne i denne retning er inkluderet i pakken til sportskomplekset, kan du sikkert købe dette udstyr.

Anbefalede: