Valg Af Et Sportskompleks Til Hjemmet

Indholdsfortegnelse:

Valg Af Et Sportskompleks Til Hjemmet
Valg Af Et Sportskompleks Til Hjemmet

Video: Valg Af Et Sportskompleks Til Hjemmet

Video: Valg Af Et Sportskompleks Til Hjemmet
Video: Webinar – Demokrati og valg – med kommunalvalget som case 2023, Marts
Anonim

Ikke alle har mulighed for regelmæssigt at besøge fitnesscentret, men de vil virkelig være i god form. For dem, der ønsker at tabe sig eller opbygge muskler, er et hjemme sports kompleks et godt valg.

Valg af et sportskompleks til hjemmet
Valg af et sportskompleks til hjemmet

Sportskompleks til hjemmet - hvilket træningsudstyr er bedre at købe

Hvis lejligheden er lille, er det bedre at blive på en eller to simulatorer og et sæt håndvægte. Korrekt valgt sportsudstyr hjælper dig med hurtigt at komme i form.

Mange vil dyrke sport derhjemme og købe en motionscykel. Men det er ikke effektivt nok. På en stationær cykel fungerer kun underkroppen kraftigt. Derudover forbrænder det en hel del kalorier. Det vil sige at for at tabe sig skal du træde i timevis.

Meget mere effektiv med hensyn til vægttab er en skisimulator. Skuldre, abs, bagdel, ben arbejder der. Belastningen er større, og den fordeles jævnt over kroppen. En løbebånd har omtrent den samme effekt. Men det er ret vanskeligt at bruge det til mennesker med forhøjet blodtryk, for høj kropsvægt såvel som for dem, der har nedsat koordination af bevægelser.

For at træningen skal være effektiv, skal de være regelmæssig - to til tre gange om ugen.

Ud over kardiovaskulært udstyr skal du købe håndvægte for at øge muskelmassen. Det er bedre for kvinder at vælge en let vægt - to til tre kg. Ellers vokser musklerne for hurtigt, hvilket får silhuetten til at ligne en mands. Repræsentanter for det stærkere køn skal styres af deres egne følelser. Hvis dette er den første lektion, og der ikke var nogen fysisk aktivitet før, skal du tage håndvægte med en lille vægt. Og derefter gradvist gå videre til mere.

Ud over håndvægte til hjemmet kan du købe en gummimåtte. Det hjælper med at holde dine fødder i at glide under fitness og aerobic. En særlig bænk vil også være nyttig. Det er praktisk at træne på det med håndvægte, svingende abs, push ups.

Børns sportskomplekser - hvor skal man starte

Dagens børn bevæger sig ret meget, og forældre er bekymrede for at øge deres fysiske aktivitet. Børnenes kompleks kan købes, når babyen er fire til fem år gammel. I denne alder er han allerede intelligent nok til at blive interesseret i sportsaktiviteter.

Når du vælger et sportskompleks til et barn, skal du ikke glemme sikkerheden. Køb måtter til at placere på gulvet. Så rammer babyen ikke, selvom den falder.

Til at begynde med er det bedre at købe det enkleste kompleks - med stiger og ringe. Klatring op og ned træner barnet musklerne i arme og ben, forbedrer koordinationen af bevægelser. Hjælp først din baby, vis ham nogle øvelser, du kan lave derhjemme. Varm op med dit barn for at indgyde ham en kærlighed til sport som et godt eksempel.

Populær af emne.