Valg Af Sko Til En Fitnessklub

Indholdsfortegnelse:

Valg Af Sko Til En Fitnessklub
Valg Af Sko Til En Fitnessklub

Video: Valg Af Sko Til En Fitnessklub

Video: Valg Af Sko Til En Fitnessklub
Video: Ep1: GYM! KNALLHARD STIKKBALL 2023, September
Anonim

Når du planlægger at besøge fitnessklubben, skal du shoppe efter gode og behagelige sko. Når alt kommer til alt afhænger uddannelsens kvalitet af det. Hvis skoen er ubehagelig eller stram, kan det føre til dårlige resultater.

Valg af sko til en fitnessklub
Valg af sko til en fitnessklub

Er det nødvendigt

Læs videre for tip til valg af de rigtige fitness-løbesko

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter at bruge det meste af din tid på løbebåndet, er lave modeller, hvor anklen ikke er fastgjort, egnede: risikoen for at få en ankelforstuvning på et kardioudstyr er minimal.

Trin 2

Intense træningssko adskiller sig fra løbesko. Det er ikke så let. Og dette er det bedste: ekstra vægtning giver dig mulighed for bedre at træne benmusklerne. Blandt modellerne er der ganske ofte høje prøver, der fikser anklen: sandsynligheden for at skade anklen er for høj.

Trin 3

Hvis du beslutter dig for at træne på alle simulatorer, skal du se nærmere på de universelle modeller. De har en hård, flad gummieret ydersål, lav slidbane og et dæmpningssystem placeret i hælen.

Trin 4

Moderne street dance som hip-hop kræver en sko med en flad, tyk sål og en ikke-kontureret slidbane, der giver mulighed for glidende bevægelser.

Anbefalede: