Hvilket Løbebånd Er Bedre Til Hjemmet: En Oversigt Over Modellerne

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Løbebånd Er Bedre Til Hjemmet: En Oversigt Over Modellerne
Hvilket Løbebånd Er Bedre Til Hjemmet: En Oversigt Over Modellerne

Video: Hvilket Løbebånd Er Bedre Til Hjemmet: En Oversigt Over Modellerne

Video: Hvilket Løbebånd Er Bedre Til Hjemmet: En Oversigt Over Modellerne
Video: TEST: TOORX City Compact - Bedste kompakte løbebånd? 2024, Kan
Anonim

Løb er den mest tilgængelige sport, investering er minimum, og fordelene er maksimale. Du kan jogge uden at forlade din lejlighed, hvis du har et løbebånd. Men valget er meget stort, og en bør foretrækkes, helst under hensyntagen til alle fordele og ulemper ved denne simulator.

Hjemmebånd løbebånd
Hjemmebånd løbebånd

Hvad skal man se efter, når man vælger et løbebånd

Alle spor er arrangeret på samme måde, men har nogle forskelle. Hjemmespor er noget forenklet, så de tager mindre plads og er komfortable og nemme at bruge. Alle løbebånd i hjemmet har mulighed for at folde sammen med specielle lukkere og rulle til ethvert andet sted ved hjælp af hjul. Hvis der er et valg mellem en mekanisk løbebånd eller en elektrisk løbebånd, er det bedre at vælge sidstnævnte. Mekanisk og magnetisk hører fortiden til.

Metalrammen kan ikke være let. Jo større løbebåndets vægt er, jo mere stabil er den under træning, desto bedre kan den håndtere dynamiske belastninger, og jo større er brugerens vægt. Den store størrelse tilbyder behagelige siddepladser til løb og gå. Når du vælger flere modeller, skal du vælge den tungeste og største løbebånd.

En løbebånd på 51 cm er optimal. Jo bredere det er, jo mindre sandsynligt er spaden, hvilket altid gøres, når du er træt og vil hvile. Løbebæltets længde er også vigtig, da løbebåndet over tid viser sig at være selvsikker og længere, så længden skal vælges så længe som muligt. Nogle modeller giver sporforlængelse ved hjælp af specielle forbindelser. Løbebåndet skal smøres med jævne mellemrum og inspiceres for at sikre, at der ikke kommer støv eller snavs under bæltet. Motor

Du skal være opmærksom på en kraftig motor, mindst 2 hestekræfter. Når du går, er belastningen på motoren større end ved kørsel.

Som regel er et program hjemme nok, hvor et sæt funktioner indstilles uafhængigt: tid, kørehastighed, puls, elektronisk vinkel, gå eller løb, ventilator og andre. Et stort antal programmer er slet ikke nødvendigt. Hældningsvinklen skal vælges "elektronisk", da det er meget behageligt, behøver du ikke at forlade løbebåndet, bøje sig og skifte. Pulsen vælges individuelt. Det hele afhænger af alder, helbredstilstand, tilstand for en persons kardiovaskulære system. I gennemsnit hos en sund person har pulsen en let belastning på ca. 120 slag i minuttet. En sikkerhedsnøgle på instrumentbrættet hjælper begyndere med at løbe, det hjælper automatisk med at stoppe banen, når en person pludselig vipper eller stopper.

Billede
Billede

Praksis viser, at praktikanter på højklasses udstyr opnår de bedste resultater. Så lad os starte med en high-end, højt vurderet Yamaguchi RunWay løbebånd.

Løbebåndsmodeller Oversigt

Model Yamaguchi RunWay

Yamaguchi-firmaet er en stor leverandør af massageudstyr, der er repræsenteret af det amerikanske firma US MEDICA samt mange japanske virksomheder. Siden 2018 har Yamaguchi Company frigivet en ny "smart" træningsmaskine, som ikke har nogen analoger på markedet for sportsudstyr.

Denne model er elektrisk, kompakt, tager næsten ingen plads og passer i ethvert, endda et lille rum. Denne simulator kan skubbes frit under sofaen eller fastgøres til væggen, hvortil den er fastgjort med magneter. Størrelse i funktionsdygtig stand: længde - 143,5 centimeter, bredde - 62 centimeter, tykkelse - 4,7 centimeter. Lærredet har dimensioner: 47 centimeter bredt og 120 centimeter langt. den maksimale brugervægt er hundrede kg.

Han bør ikke efterlades i nærheden af et åbent og koldt sted om vinteren, da han er bange for kulden. Driftstemperaturområdet er fra 5 grader Celsius til plus 30 grader Celsius.

Når den er samlet, sætter simulatoren en grænse - op til 6 km i timen. Fraværet af gelændere forstyrrer slet ikke - platformen er stor nok, den glider ikke under dine fødder.

Den vejer lidt, kun 25 kg. Letvægts, ingen gelændere, ser pæn ud. Alle nødvendige funktioner er valgt på displayet. Det tæller trin og tid i sig selv.

Det er tilsluttet lysnettet, længden på netledningen er cirka en og en halv meter.

Starten er næsten øjeblikkelig, hastigheden tilpasser sig rytmen til at gå eller løbe og aktiveres ved hjælp af trin. Simulatoren er i stand til at bestemme for dig, hvilket tempo du har brug for. For at sætte den i drift er det nok at tage 3 trin. Sporens hastighed er helt nok til en stille løbetur, der når op til 7 kilometer i timen.

Moderat støjende er lydstyrken 65 decibel sammenlignet med den gennemsnitlige talevolumen. Du kan se tv, tale i telefon, mens du går.

Beskyttelsesklasse - IP20

Elektrisk isoleringsklasse - først

Tilgængelighed af afskrivningssystem - tilgængelig

Billede
Billede

UnixFit Model ST-600X

Produktionsland Folkerepublikken Kina. UNIXFIT ™ ST serie løbebånd er pålidelig og kompakt. Den kombinerer alle de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for en vellykket træning. Selv i daglig brug foldes denne simulator op bekvemt og let og tager et minimum af plads. Opbevares vandret, kan skubbes under sengen, under bordet, under sofaen.

Hovedtræk ved denne model er evnen til mekanisk at ændre løbebåndets hældningsvinkel i tre positioner fra nul til ti grader (manuelt). To hestekræfter, der gør det muligt at nå hastigheder op til 14,8 kilometer i timen, lavt støjniveau. Luftmotorkølesystem - leveres.

Der er en forstærket rammestruktur, hvormed den maksimale brugervægt er hundrede og tyve kg. Løbebåndet har et godt stødabsorberingssystem, højdejustering. Løbebæltet er en to-lags, skridsikker belægning, der er 1,6 mm tyk, hundrede og tyve centimeter lang, toogfyrre centimeter bred. Det er praktisk at bevæge sig langs sporet, selv med et hurtigt løb, giver stien ikke støj.

Sensorer er placeret på gelænderne med et stort udvalg af programmer: træning, afstandstæller, pulsmåler, energi- og kaloritæller samt en kopholder og en bogholder.

Detaljerede monteringsanvisninger på russisk findes på to sider.

Billede
Billede

Model FAMILY TM 400M

Stille, holdbar, kvalitet, stilfuld, slank og højtydende løbebånd. Elektrisk løbebånd; foldning design; afskrivningssystem pulsmåling; træningsmaskinens vægt: 44 kg

Hjertet i FAMILY TM 400M elektrisk løbebånd er den pålidelige 2 HK motor. med., som gør det muligt for brugere, der vejer op til 130 kg, at nå hastigheder i området 0,8 til 14 kilometer i timen. Simulatoren laver næsten ingen støj under drift.

I modellen er arbejdslærredets dimensioner optimale til hjemmesimulatorer - 40 centimeter (bredde) og 120 centimeter (længde).

På en letlæselig LCD-skærm kan du overvåge onlineindikatorer for tid, hastighed, tilbagelagt afstand, kalorier og puls.

Brugere tilbydes 12 standardprogrammer for at nå forskellige mål.

For at måle hjerterytmen har modellen sensorer på håndtagene.

Hældningsvinkeljusteringsmetoden er enklere og udføres i FAMILY TM 400A - elektrisk.

Gangbroen har et meget praktisk og sikkert foldesystem.

Anbefalede: