Sådan Når Du Hvepsens Talje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Når Du Hvepsens Talje
Sådan Når Du Hvepsens Talje

Video: Sådan Når Du Hvepsens Talje

Video: STUKKET AF 2 BIER | Bidt, brændt og stukket | Ultra 2022, November
Anonim

Hvepsens talje ser meget feminin ud. Nogle af det retfærdige køn er naturligvis heldige og behøver ikke at gøre noget for at opretholde elegancen i deres figur. Men de fleste kvinder er nødt til at kæmpe for hver tomme af deres abdominale omkreds for at forme deres talje.

Sådan når du hvepsens talje
Sådan når du hvepsens talje

Instruktioner

Trin 1

Når man ser på billederne fra de seneste år, er det kun at blive overrasket over de ædle dames harmoni og pasform, man kan ikke navngive deres talje, undtagen som hveps. Men vær ikke misundelig, disse kvinders talje var den mest almindelige, og effekten af ​​harmoni blev opnået udelukkende på grund af korsetten, som strammer de indre organer og forårsager dem alvorlig skade.

Trin 2

For at få en slank talje i dag skal du bruge en bedre naturlig korset, hvis rolle med succes kan spilles af veltrænede mavemuskler. På samme tid er det slet ikke nødvendigt at torturere dig selv på simulatorer, almindelige øvelser i 10-15 minutter to gange om ugen er ret nok til at styrke musklerne.

Trin 3

Lig på gulvet med ryggen nede. Bøj dine arme, læg dem bag dit hoved, løft dine ben op, bøj ​​dem ved knæene, dine kalve skal være parallelle med gulvet. Løft din overkrop, prøv at nå dit højre knæ med din venstre albue, dvæle i denne position så langt du kan, vende langsomt tilbage til startpositionen.

Trin 4

Gentag øvelsen for højre arm og venstre knæ. Lav ca. 10 sæt til hver side af kroppen.

Trin 5

Men det er usandsynligt, at styrkende muskler hjælper dig med at opnå en tynd talje, hvis de er dækket med et lag fedt. Start med at tabe sig, og i kombination med træning vil de tabte pund straks påvirke taljen.

Trin 6

Hvepsens talje er dog ikke så spektakulær, hvis du ikke lærer at fremhæve den med det rigtige tøj. Brug tæt pasform, men sørg for, at de ikke er for stramme. Brede bælter gør også opmærksom på taljen. Det kan virke underligt, men vægten på taljen er forskudt, og ærmerne er ½ længde. De tiltrækker øjet for sig selv og slutter i taljeniveau.

Populær af emne.