Sådan Styres Baldernes Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styres Baldernes Muskler
Sådan Styres Baldernes Muskler

Video: Sådan Styres Baldernes Muskler

Video: Sådan Styres Baldernes Muskler
Video: FÅ STØRRE MUSKLER | HJEMME WORKOUT 2024, Kan
Anonim

Gemt bagdel gør figuren smukkere og mere attraktiv, tiltrækker øjet hos det modsatte køn og tjener som et eksempel på velfortjent stolthed. Men med alderen har musklerne en tendens til at miste deres elasticitet, så for at præsten altid skal forblive i fremragende form, bør der foretages systematiske øvelser systematisk.

Sådan styres baldernes muskler
Sådan styres baldernes muskler

Instruktioner

Trin 1

Start med at køre først. Dette styrker musklerne i balder og ben, hvilket gør din silhuet endnu mere attraktiv. Derudover styrker jogging det kardiovaskulære system, hæver kroppens immunitet og gør dig mere modstandsdygtig, hvilket giver dig mulighed for let at udføre alle andre øvelser. Hvis du ikke har kørt før, skal du starte med korte afstande og øge afstanden hver uge.

Trin 2

Tag trappen. Glem løft i et stykke tid, for de hjælper ikke med at gøre din bagdel smuk. Når det er muligt, så prøv at klatre op ad trappen, og læg ikke hele foden på trappen, men kun strømpen. Den ekstra indsats for at løfte hælen vil også stramme gluteusmusklen.

Trin 3

Squat ned. Placer dine fødder i skulderhøjde, stræk armene foran dig, og hold ryggen lige. Lav 20-30 langsomme squats i flere sæt. For at mindske stress på rygsøjlen kan du først holde fast i dørhåndtaget eller anden støtte under træningen.

Trin 4

Sving dine ben. Stå sidelæns til døren, tag fat i håndtaget med den ene hånd og læg den anden på din talje. Med foden længst væk fra døren skal du 20 svinge fremad og derefter den samme mængde tilbage. Skift derefter ben og gentag øvelsen. Løft dit ben hele vejen.

Trin 5

Løft dine ben. Kom på alle fire og hold ryggen lige. Løft skiftevis dine bøjede ben til anslag. Start med 30 reps for hvert ben, og øg gradvist antallet af reps gradvist.

Trin 6

Tag fat i bagsiden af en stol og løft dine ben helt tilbage. Udfør denne øvelse så langsomt som muligt, og hold undertiden dit ben midt i liften i et par sekunder.

Trin 7

Spil tennis eller badminton. Konstant bøjninger og squats på det ene eller det andet ben, tvunget under disse spil, hjælper også med at styrke gluteal muskler.

Anbefalede: