Sådan Strækker Du Dine Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strækker Du Dine Muskler
Sådan Strækker Du Dine Muskler

Video: Sådan Strækker Du Dine Muskler

Video: Sådan Strækker Du Dine Muskler
Video: Sådan strækker du din albue | Øvelsesbanken | Forebyg musseskade 2024, April
Anonim

Strækning gør musklerne stærkere og leddene mere mobile. Strækning kan reducere din risiko for skade. Det anbefales at gennemføre sådanne sessioner dagligt.

Sådan strækker du dine muskler
Sådan strækker du dine muskler

Strækker musklerne i den øvre gruppe

Begynd at strække fra nakken. Stå op, ret din ryg. Vip hovedet skiftevis mod hver skulder og derefter frem og tilbage. Løft ikke dine skuldre.

For at strække dine armmuskler skal du gøre følgende øvelser. Ret din venstre arm foran dig i stående stilling. Tag din albue med din højre hånd og træk den mod din højre skulder. Hold denne position i et par sekunder, og skift derefter hænder. Sæt dine hænder i en lås på bagsiden: den ene hånd strækker sig ud til skulderbladene ovenfra, den anden holder den nedenfra og trækker mod sig selv. For at strække dine biceps skal du tage fat i dørkarmen med den ene hånd og vippe din krop til siden. Du vil føle de tilsvarende armmuskler strække sig.

For at strække brystmusklerne skal du placere dine lige arme bag ryggen og lukke håndfladerne tæt. Løft dine arme så højt som muligt. En anden øvelse: stå i en døråbning, hvil albuerne på dørkarmene og læn dig fremad. Føl dine brystmuskler strække sig. Du kan også knæle foran en bænk, læg albuerne på den. Du skal stræbe med dit bryst så lavt som muligt på gulvet.

For at strække mavemusklerne skal du strække hele din krop op og derefter gøre broen. For at gøre dette, fra en liggende position, stige over gulvet på dine håndflader og fødder. Samtidig er håndfladerne bag hovedet.

For at strække dine rygmuskler skal du prøve at strække katteposen. Kom på alle fire, skiftevis rundt og buer ryggen. En anden øvelse: Sid i sofaen, træk dine ben under dig. Placer dine hænder på gulvet. Bøj dine arme og bøj på samme tid i ryggen. Bøj dine ben ved knæene, og prøv at røre bagsiden af dit hoved med fingrene. Dette er ikke så vanskelig en øvelse, som det kan synes. En anden øvelse: læg dig på gulvet og smid lige ben bag dit hoved.

Strækker musklerne i den nedre gruppe

Sid på gulvet for at strække dine benmuskler. Stræk lige ben foran dig. Læn din krop fremad og prøv at røre dit bryst og din mave til dine ben. Udover benmusklerne strækker denne øvelse også rygmusklerne. En anden øvelse: Stå op, tag fat i væggen for balance. Sving hvert ben frem, bagud og sidelæns. For at strække dine lårmuskler skal du tage fat i anklen på dit ben og trække den mod dit hoved. Hold den anden hånd for at få balance.

For at strække dine lægmuskler skal du tage en stående stilling. Læn dig frem, hvil hænderne på gulvet og bevæg dig lidt fremad. Ryg og ben forbliver lige, og kroppen er bøjet i en 90 graders vinkel. Prøv at nå gulvet med dine hæle i denne position. For at strække lægmusklerne kan du også bare træde på en genstand med tåen og pege hælen nedad.

Anbefalede: