Vinderne Af FIFA World Cup

Vinderne Af FIFA World Cup
Vinderne Af FIFA World Cup

Video: Vinderne Af FIFA World Cup

Video: Vinderne Af FIFA World Cup
Video: ROAD TO FIFA WORLD CUP QATAR 2022 ADRENALYN XL PANINI 2024, Kan
Anonim

I perioden fra 12. juni til 13. juli var Brasilien vært for FIFA verdensmesterskabet. Blandt prisvinderne af den største fodboldturnering i fireårsperioden er to hold fra Europa og et fra Sydamerika.

Vinderne af FIFA World Cup 2014
Vinderne af FIFA World Cup 2014

For første gang i historien blev europæerne triumferne for verdensmesterskabet i fodbold, der blev afholdt i Sydamerika. Spillerne på det tyske landshold kunne løfte verdensmesterskabet over hovedet. Til dette måtte tyskerne gennem en vanskelig vej i turneringen. I afgørende kampe slog de Sydamerikas hovedhold (Brasilien i semifinalen og Argentina i finalen). Denne triumf var den fjerde i historien om tysk fodbold.

Sølvmedaljer i mesterskabet blev modtaget af spillerne i det argentinske hold. Gennem hele turneringen vandt Messis hold sejre med en minimumscore (med undtagelse af semifinalen med Holland, da argentinerne vandt sejren i en straffesparkskonkurrence). Kun i det afgørende spil tabte argentinerne med en minimumscore på 0 - 1 for Tyskland og fratog sig deres næste titel som verdensmestre i fodbold.

Mesterskabet med bronzemedaljerne var spillere fra det nederlandske hold. Hollænderne har allerede forbløffet fodboldsamfundet i deres første kamp i turneringen og besejret det spanske hold 5 - 1. På gruppespillet viste hollænderne meget lys fodbold. I tre kampe var van Gaals spillere i stand til at score ti mål og kun indkassere tre. I kampen om bronzemedaljerne i mesterskabet besejrede hollænderne værterne for brasilianernes mesterskab med en knusende score på 3 - 0. Holland vandt bronzemedaljerne i mesterskabet for første gang i historien. Samtidig inkluderer resultaterne af hollandsk fodbold også tre sølvmedaljer i fodboldmesterskaberne.

Anbefalede: