Hvordan Er Uddelingsceremonien For Vinderne Af Olympiaderne

Hvordan Er Uddelingsceremonien For Vinderne Af Olympiaderne
Hvordan Er Uddelingsceremonien For Vinderne Af Olympiaderne

Video: Hvordan Er Uddelingsceremonien For Vinderne Af Olympiaderne

Video: Hvordan Er Uddelingsceremonien For Vinderne Af Olympiaderne
Video: Hvordan man bringer en ven til bloggerlejren! 2023, Juni
Anonim

Tildelingen af vinderne er en af de mest højtidelige ceremonier, der afholdes inden for rammerne af de Olympiske lege. Beslutningen om behovet for dets organisation blev taget af den første olympiske kongres tilbage i 1894, og siden da har prisen været afholdt i overensstemmelse med de etablerede regler.

Hvordan er uddelingsceremonien for vinderne af Olympiaderne
Hvordan er uddelingsceremonien for vinderne af Olympiaderne

Ceremonien for tildeling af vinderne af De Olympiske Lege finder som regel sted enten et par timer efter den officielle meddelelse om resultaterne eller dagen efter det. Repræsentanter for IF'erne og IOC'erne uddeler atleterne blomster, eksamensbeviser, gaver og selvfølgelig medaljer. En bronzemedalje uddeles til tredjepladsen, en sølvmedalje til den anden og en guldmedalje til den første. De sidste to priser er lavet af 925 sterlingsølv, og vinderen af førstepladsen modtager en forgyldt sølvmedalje.

Prisoverrækkelsen begynder med uddelingen af insignierne til tredjepladsen atlet eller hold, derefter anden og endelig først. Hvis ét sted deles af flere vindere, modtager hver af dem en velfortjent belønning. De der. hvis f.eks. to personer ansøger om førstepladsen, modtager begge begge guldmedaljer, og vinderen, der indtager den næste plads, tildeles en bronze.

Prisvindere stiger til deres pladser på podiet og modtager priser. Præsentationen finder sted i en højtidelig atmosfære, atleterne ledsages af mænd og kvinder i luksuriøse tøj, og mange mennesker bærer buketter med blomster og gaver til vinderne i deres hænder. Når alle vinderne er blevet annonceret og tildelt, er det sædvanligt at hæve flagene for de lande, hvis repræsentanter vandt priser. Denne højtidelige del af uddelingsceremonien ledsages af nationalsangen for atletens land eller det hold, der tog førstepladsen i konkurrencen. Dette afslutter ceremonien.

Æren af vinderne, der har modtaget deres priser, finder også sted inden for rammerne af afslutningsceremonien for legene under paraden af de olympiske. De vindende atleter ledsaget af publikums triumferende råb, går i kolonner eller bevæger sig på specielle platforme, de er desuden ikke opdelt efter nationalitet eller nationalitet. Denne triumferende optog er et af de mest spektakulære øjeblikke ved afslutningsceremonien.

Populær af emne.