Hvordan Vinderne Af De Olympiske Lege Blev Tildelt

Hvordan Vinderne Af De Olympiske Lege Blev Tildelt
Hvordan Vinderne Af De Olympiske Lege Blev Tildelt

Video: Hvordan Vinderne Af De Olympiske Lege Blev Tildelt

Video: Hvordan Vinderne Af De Olympiske Lege Blev Tildelt
Video: Tokyo Olympics: Here Are All The Medals Won By Team USA 2024, Kan
Anonim

Den 15. august 2012 regerede en festlig stemning i Moskva Kreml. På denne dag blev prisvinderne og vinderne af XX Summer Games i London hædret. Russiske præsident Vladimir Putin lykønskede og tildelte olympierne.

Hvordan vinderne af de Olympiske lege blev tildelt
Hvordan vinderne af de Olympiske lege blev tildelt

Vores land i London tog fjerdepladsen i det samlede holdbegivenhed. Sportsfolk bragte 24 guldmedaljer, 26 sølv, 32 bronze. Men flere olympiere blev inviteret til Kreml for at blive hædret, da størstedelen af medaljerne blev vundet i holdkonkurrencer.

I den første halvdel af dagen afholdt lederen af den russiske føderations præsidentadministration Sergei Ivanov en ceremoni med lykønskning af bronze- og sølvmedaljerne. Om aftenen tildelte Putin vinderne med ordrer til fortjeneste til fædrelandet, IV-grad, ære og venskab. De blev tildelt til 48 atleter og deres trænere. Præsidenten takkede alle for deres dygtighed, stræben efter sejr og fasthed i karakteren. Han sagde, at atleterne repræsenterede vores land med ære ved de største sportskonkurrencer i verden i år. Han bad også mestrene om at besøge skoler i deres byer på vidensdagen og tale om deres præstationer og sejre. Når alt kommer til alt er dette et godt eksempel for skolebørn. Derudover vil det være interessant for studerende at kommunikere med deres idoler, som de så fra tv-skærme i hele OL. Afslutningsvis takkede Putin alle og ønskede mestrene helbred, lykke og sportslevetid.

Det blev også bemærket, at alle vindere og mestre vil blive lykønsket og få gaver i de regioner, hvorfra de kom. I slutningen af den officielle del om Vasilyevsky Spusk modtog alle 130 atleter ved de olympiske lege i London nye Audi-biler, en specielt produceret olympisk serie, som en pris. Således blev 47 Audi A6-biler præsenteret for bronze, 35 Audi A7 Sportbacks for sølvmedaljer og 48 Audi A8s for den højeste pris. De, der på grund af deres alder endnu ikke har kørekort, blev de chauffører, der var ansat til denne lejlighed, bragt til deres hjem for at modtage tillykke fra venner og familie.

Anbefalede: