Hvordan Man Bliver Ninja

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Ninja
Hvordan Man Bliver Ninja

Video: Hvordan Man Bliver Ninja

Video: Hvordan Man Bliver Ninja
Video: ВИРУС МАЙНКРАФТ ЗАРАЗИЛ РОБОТА БЭТТИ! ХЕЙТЕРЫ УПРАВЛЯЮТ роботом Бэтти! 2023, Marts
Anonim

Ninja er krigere, der dukkede op i Japan i det 14. århundrede. De arbejdede (for eksempel mord, mord, spionage), som samurai ikke kunne gøre, de fik ikke lov til at gøre det ved samurai-koden. Over tid er nogle ninja-færdigheder blevet forældede, men de, der f.eks. Er interesseret i teknikkerne til bedrag og spionage, kan de principper, som ninjaen handlede med, være interessante.

Hvordan man bliver ninja
Hvordan man bliver ninja

Ninja filosofi

Før du bliver ninja, skal du forstå, hvilke principper de fulgte, og hvilke mål de forfølgede. Der er en stor mængde litteratur om dette emne, for eksempel bøger af den japanske forfatter Masaaki Hatsumi. Fra disse bøger vil du lære, at nogle tjente deres mestre og fuldstændig adlyder deres vilje, andre brugte deres evner til at beskytte deres egne familier, og andre var engageret i lejet arbejde. Udforsk ninjas livsstil og forbered dig på den slags liv.

Ninja er en livssti, den kan ikke overvindes på en uge eller en måned. I det gamle Japan tog processen med at mestre ninja-færdigheder flere årtier.

Stilhed

Hvis du beslutter dig for at blive ninja, skal ingen vide om det. Lær at holde dine aktiviteter hemmelige for alle. Livet som en ninja er som en spion, så du skal være i stand til at skjule dine mål og intentioner. Du skal heller ikke forrådes af dit udseende. Brug ikke sorte ninjakostumer, dette outfit er en egenskab ved Kabukis teaterforestilling, det blev brugt som en god måde at skjule en skuespiller på scenen. Dit tøj skal være afslappet og ikke adskille dig fra andre mennesker.

Ninjas har ikke altid arbejdet alene, så hvis du har en ven, der også er interesseret i dette, kan du arbejde sammen.

Selvkontrol

En ægte ninja skal have fuld kontrol over sig selv. Lær at droppe følelser, når du træffer beslutninger, rationel og logisk tænkning er umulig, hvis du samtidig er bekymret for noget. Situationen og atmosfæren, hvor du ikke er, skal på nogen måde dominere dig, tænk over dine handlinger og drage konklusioner, som om du gav råd til en anden person. Følg disse principper hver dag, den eneste måde du kan komme til ægte selvkontrol.

Fysisk og mental udvikling

Deltag konstant i udviklingen af din egen krop. Forbedre din udholdenhed, fleksibilitet og smidighed. Gå i sport, gå til puljerne, deltag i løbene, arbejd med at strække. Deltag i styrketræning, selvom det ikke er nødvendigt at besøge fitnesscentre, er opgaven med at pumpe store muskler slet ikke det værd.

Vær opmærksom på alt, hvad du gør, glem aldrig selvuddannelse. Ninjaen skal altid være kyndig. Et godt kendskab til emnet for din aktivitet vil hjælpe dig med at fusionere med andre og endda få fuld kontrol over begivenhederne, der finder sted.

Fighting færdigheder

Ninja er en mester i sabotage og kamp. En af de obligatoriske egenskaber for enhver ninja er beherskelse af den ene eller anden kampsport samt evnen til at bruge kampudstyr. Det er usandsynligt, at mange af disse ninja-færdigheder skal bruges, men du skal være opmærksom på dem. Lær hånd-til-hånd kampteknikker, lær at bruge et sværd, knive og andre nærkampsvåben.

Populær af emne.