Hvordan Man Bliver Hård

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Hård
Hvordan Man Bliver Hård

Video: Hvordan Man Bliver Hård

Video: LÆR AT SPARKE LANGT! 2022, November
Anonim

Udholdenhed er en persons evne til at udføre arbejde, der kræver øget energiforbrug i lang tid. Det kræver tålmodighed, vilje til at udøve og en hel del fritid for at blive hård.

Hvordan man bliver hård
Hvordan man bliver hård

Instruktioner

Trin 1

Et vigtigt punkt for at starte træningen er en sund søvn i mindst 8 timer og en ordentlig diæt. Hvis du beslutter at blive hårdfør, skal du springe tunge fødevarer over. Fødevarer med højt fiberindhold og gæret mælk foretrækkes. Du bør også opgive alkohol og cigaretter.

Trin 2

Du bør begynde at træne gradvist. Til at begynde med tilføjes morgenøvelser og derefter jogging over korte afstande. Selv med så små belastninger bliver kroppen mere modstandsdygtig. I weekenden skal du arrangere et kryds over en lang afstand, i den indledende fase 3 km, og derefter øge afstanden og intensiteten. Efter et sådant kryds skal kroppen hvile og komme sig helt.

Trin 3

Til udvikling af udholdenhed er det nødvendigt, at træthed i kroppen opstår så sent som muligt. For at gøre dette skal du udvikle åndedræts- og kardiovaskulære systemer. De udvikler sig til en vis grad, når de træner udendørs med korrekt vejrtrækning under træning eller løb. Og for at forbedre udviklingen af ​​disse systemer kan du lave specielle øvelser og øvelser, som er rigelige i yoga.

Trin 4

Når kroppen er vant til sådanne belastninger, skal du tilføje specielle øvelser, der bidrager til udviklingen af ​​udholdenhed. Det kan være et hurtigt løb i 20–40 minutter, skiftevis løb og gå i mindst to timer, en lang svømmetur med lav intensitet, springtov i serie, et langt sportsspil, for eksempel fodbold, volleyball.

Trin 5

For at blive hårdfør skal klasser være systematiske. Det er vigtigt at strække dine muskler, inden du starter en træning. Belastningen bør øges gradvist med hver træning. Løb skal afsættes til mindst tre sessioner om ugen.

Populær af emne.