Hvordan Man Bliver Kandidat Til Sportsmester

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Kandidat Til Sportsmester
Hvordan Man Bliver Kandidat Til Sportsmester

Video: Hvordan Man Bliver Kandidat Til Sportsmester

Video: Hvordan Man Bliver Kandidat Til Sportsmester
Video: Опция "Самовывоз" 2023, November
Anonim

Hvis du står over for opgaven med at opfylde standarden for en kandidat til sportsmester, skal du følge nogle vigtige regler. For at opnå det, de ønsker, træner atleter i mere end et år og ofrer deres tid og deres helbred. Hvilke betingelser er der for at opnå denne sportslige titel?

Hvordan man bliver kandidat til sportsmester
Hvordan man bliver kandidat til sportsmester

Instruktioner

Trin 1

Find en god sektion og en kompetent mentor. Beslut hvilken sport der passer til dig! Når alt kommer til alt, hvis du ikke kan lide træning, vil det være mere som hårdt arbejde at opnå kandidat-titlen. Måske er du interesseret i kampsport eller atletik og måske skiløb. For nogle er kun rolige sportsgrene uden stærk fysisk overbelastning egnede, for eksempel skak. Et andet punkt er valget af en mentor. Tag dette spørgsmål meget alvorligt, for uden en erfaren coach kan al din indsats gå til spilde!

Trin 2

Find ud af, hvad der kræves for at nå niveauet for kandidatuddannelse i din valgte sport. Lær teorien om din sport. Da dit mål er at blive kandidat til sportsmester, skal du skrive nøjagtigt ned, hvad der skal gøres for at gøre dette. I forskellige sportsgrene er der forskellige standarder: antallet af minutter, kilo eller en besejret stærkere modstander i en konkurrence. Uanset hvad det skal være, skal du altid se målet foran dine øjne.

Trin 3

Arbejd med din træner for at oprette en trinvis plan for at nå dit mål. Nu ser du en klar opgave foran dig. I de første måneders træning vil din mentor allerede være i stand til at bestemme nøjagtigt, hvilke handlinger og hvor længe vil føre dig til kandidatrangen til sportsmester. Opret en trinvis træningscyklus, der kan garantere, at du får denne titel efter et bestemt tidspunkt. Selvfølgelig er alt meget individuelt. Overvej kropsegenskaber og træningsbelastning.

Trin 4

Start med det samme med træningsplanen, og juster den undervejs. Alt hvad du behøver nu er at følge en klar plan! Træn hårdt uden at afvige fra den tilsigtede sti. Hold en træningsdagbog, hvor du registrerer din træningsbelastning, tilstand, diæt og noter. Alt dette hjælper dig med at rette op på de forsinkede øjeblikke og bringe dig tættere på at nå dit mål.

Trin 5

Forbered dig på by- eller regionale konkurrencer. Når du har en acceptabel form, skal du ansøge om by- og derefter regionale konkurrencer i den valgte videosport. Efter at have opfyldt sportsstandarden for en kandidat og fået 1. eller 2. pladsen i konkurrencer af denne rang, vil du sandsynligvis blive tildelt titlen kandidat til mester i sport. I holdsport gives det ved regionale og all-russiske konkurrencer, hvor et hold skal tage medaljer eller en kop til førstepladsen.

Anbefalede: