Hvad Er Gimbarr

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Gimbarr
Hvad Er Gimbarr

Video: Hvad Er Gimbarr

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Крис Редфилд против логики ► 4 Прохождение Resident Evil Code: Veronica (PS2) 2023, Februar
Anonim

Gimbarr er et gadefitnessområde, hvor en vandret bjælke er det vigtigste sportsudstyr. Mestrene i stilen er i stand til at demonstrere virkelig fantastiske tricks på det. I dette tilfælde er det ikke kun vigtigt, hvor dygtigt øvelsen udføres, men også om den er smukt udført.

Hvad er Gimbarr
Hvad er Gimbarr

Gimbarr-stilens historie

På trods af at gimbarr-stilen i nogle lande kun vinder popularitet på nuværende tidspunkt, kan den ikke kaldes en moderigtig nyhed. Det opstod for mere end 55 år siden i hovedstaden i Colombia, Bogota. Grundlæggerne af gimbarr var et par almindelige fyre fra et fattigt område, hver af dem elskede at udføre tricks på den vandrette bjælke, og hver forsøgte at overgå den anden. De forbedrede alle deres færdigheder konstant, så deres stunts så fantastiske ud, hvilket i sidste ende førte til populariteten af ​​stilen generelt. Faktisk, når du ser, hvad gimbarr-mesteren udfører på den vandrette bjælke, er den simpelthen betagende!

Hver af grundlæggerne af gimbarr havde deres egen genkendelige ydeevne fra starten, og i dag afspejles dette i inddelingen af ​​stilen i underformater.

Gimbarr startede som en typisk gymnastikøvelse, men har med tiden erhvervet sine egne specielle teknikker, og i dag er dens klassiske figurer gået langt fra originalen.

Mange gimbarr-fans har lært om ham fra internettet. En stormfuld bølge af popularitet overhalede dette kursus i gadetræning i perioden fra 1998 til 2002, det var da, de blev interesseret i stilen ikke kun i deres hjemland, men over hele verden. På samme tid begyndte selve konceptet med uafhængig træning, som du ikke behøver at købe et gymmedlemskab, at vinde popularitet, og gimbarr kom til nytte her.

I dag er gimbarr anerkendt som en national sport i Colombia, der afsættes penge over statsbudgettet til at støtte det, og talentfulde mestre optræder over hele verden. Der afholdes åbne mesterskaber, som udsendes på de centrale tv-kanaler i Colombia.

Funktioner af gimbarr

Til træning bruger gimbarr en almindelig metalstang: en simpel værftstang til pull-ups. For at udføre gimbarr-elementer mesterligt skal du ikke kun have styrke, men også fleksibilitet og fingerfærdighed på samme tid. God koordinering af bevægelser er en kvalitet, der heller ikke kan dispenseres fra. Men for at blive en virkelig enestående atlet er der ikke nok udholdenhed og hårdt arbejde, du skal også anvende en kreativ tilgang!

Der er mange elementer i gimbarr gymnastik, blandt dem er der nogle, der kun kan udføres af et lille selskab med få mennesker.

I Rusland er der en variation af gimbarr: dette er en stil, der kaldes tværstang.

Praktikanternes alder varierer. På den vandrette bjælke kan du se både børn og middelaldrende mennesker og endda gamle mennesker!

Konventionelt er gimbarr opdelt i flere stilarter, men hvis du lige er begyndt, er det for tidligt at tænke på denne opdeling: først skal du mestre de grundlæggende færdigheder, og de er de samme for alle stilarter. Hvis du ikke er i stand til at færdiggøre "basen", kan du ikke gå videre til mere komplekse elementer: det kan simpelthen være farligt.

Populær af emne.