UFC. Bantamvægt. Eksempel På Kampen Mellem Peter Jan Og John Dodson

UFC. Bantamvægt. Eksempel På Kampen Mellem Peter Jan Og John Dodson
UFC. Bantamvægt. Eksempel På Kampen Mellem Peter Jan Og John Dodson

Video: UFC. Bantamvægt. Eksempel På Kampen Mellem Peter Jan Og John Dodson

Video: UFC. Bantamvægt. Eksempel På Kampen Mellem Peter Jan Og John Dodson
Video: Manny Pacquiao vs. Juan Manuel Marquez 4 | Jose Ramirez's Hispanic Heritage Month Free Fight 2024, Kan
Anonim

Den 23. februar, som en del af UFCs kampsportsturnering, vil Peter Yan (Rusland) kæmpe med John Dodson (USA). Eksempel på mødet, hvor en af de lyseste russiske krigere er involveret.

Salgsfremmende kamp
Salgsfremmende kamp

På fædrelandsdagens forsvarer mødes den 26-årige fighter fra Omsk med den amerikanske atlet John Dodson. For Jan bliver dette den fjerde kamp i den mest prestigefyldte turnering på planeten. Hans fjerde skridt på vej til mesterskabet. Vil John være i stand til at yde en værdig opposition og indføre sine egne regler for kamp på den russiske allé? For mere nøjagtigt at svare på dette spørgsmål skal du forstå disse fyres nuværende form.

Peter Yan er en meget organisk fighter. Han har en blandet stil, foretrækker at arbejde som det første tal i cellen, hvilket tvinger konstant pres på sin modstander. Kaster mange slag i forskellige baner, som for den letteste vægt er en vigtig faktor for succes. På samme tid påfører han ikke kun stans med hænderne, men forbinder ofte hans ben og knæ. Ikke en tilhænger af brydning på jorden, samtidig bruger han aktivt fjernelser, indsendelser og går ind i klinikken. Den første bringer point og forbedrer positionen, den anden hjælper med at komme sig efter energiintensive angreb.

Han led det eneste nederlag i sin karriere fra Magomed Magomedov i den russiske ABC-turnering. Nogle eksperter var ikke enige i dommernes afgørelse, og et år senere hævnede Peter sig fra sin gerningsmand. Han vandt 11 sejre i 12 kampe, 6 af dem før planen. I 2018 så UFC-spejdere ham. Og efter flere succesrige kampe inden for UFC Fight Night og en tidlig sejr over den brasilianske Douglas Silva di Andradi fornyede arrangørerne af forfremmelsen kontrakten med den russiske atlet på mere gunstige betingelser for ham.

Der vides ikke meget om den amerikanske fighter. John Dodsons karriere nærmer sig slutningen, 36 år for bantamvægten er en alvorlig alder. Ligesom Peter har den amerikanske atlet en blandet (universel) stil. Foretrækker at skære i et stativ. Det er værd at bemærke, at han i ung alder var professionelt engageret i brydning, to gange blev statens mester.

Dodsons track record inkluderer to titelkampe med Demetrius Johnson om det flyvende mesterbælte. Begge kampe endte med nederlag for John, måske var det denne kendsgerning, der ødelagde atletens håb om en stor fremtid. I alt havde amerikaneren 30 kampe, hvoraf han vandt 20. Efter det andet nederlag i træk mod Demetrius besluttede han at ændre vægtkategorien. Men selv i den letteste vægt fungerede sportskarrieren ikke, sejre erstattes af fiaskoer.

Anbefalede: