FIFA World Cup: Hvordan Kampen Mellem Australien Og Holland Blev Spillet

Den 19. juni startede anden runde i gruppe B ved verdensmesterskabet. En kamp mellem de nationale hold i Holland og Australien fandt sted i byen Porto Alegre. Spillet viste sig at være meget spændende og smukt. Kampen glædede mange fans, ikke kun på stadionet, men over hele verden. Tilskuerne så flere smukke bolde og mere end et mål.

Avstralia - Niderlandy_

Efter at Holland slog Spanien med en knusende 5 - 1-score, troede mange, at det at spille med Australien ikke ville give problemer med en let trepunktsanskaffelse for Louis van Gaal's anklager. Imidlertid viste spillet sig at være meget spændende.

I det 20. minut lavede Arjen Robben sit næste hurtige strejke med et lavt fra midten af feltet, kom ind i feltet og sendte bolden i det nederste hjørne. Hollænderne tog 1 - 0. Men glæden ved det nederlandske landshold var kortvarig. Inden for et minut udlignede Tim Cahill med et fantastisk mål. Den australske angriber reagerede på en hængslet aflevering i feltet og skød ind i porten. Bolden ramte tværstangen med uhyrlig kraft og krydsede den elskede linje. Dette mål vil være et af de smukkeste mål i turneringen. En lige score blinkede på resultattavlen.

Efter at målet blev scoret, havde australierne deres chancer for at score mere, vi kan sige, at spillet var lige. Scoren ændrede sig dog ikke før pausen.

I anden halvdel så publikum igen flere mål. De første til at skelne sig ud var australierne. I 54 minutter fra straffespillet bragte Mile Edinak repræsentanterne for det grønne kontinent frem. Australien førte 2 - 1, og det var allerede en sensation. Men det hollandske landshold har sine egne stjernekunstnere. Så Robin van Persie fik det andet mål på 58 minutter. Dette mål var allerede det tredje i turneringen for Robin, og han fangede ind i denne indikator med Arjen Robben og Thomas Müller.

I det 68. minut sendte Memphis Dupai det tredje mål i Australiens mål med et spark uden for feltet. Hollænderne kom frem. Det er bemærkelsesværdigt, at australierne i det tidligere målangreb næsten ramte porten selv. Den endelige score blev ikke ændret før den sidste fløjte.

Holland vinder 6 point efter to kampe og topper gruppe B-placeringen ved verdensmesterskabet. Og det australske landshold forbliver uden point efter to kampe, selvom deres spil med Holland var meget høj kvalitet og interessant.