FIFA World Cup: Hvordan Kampen Mellem Cameroun Og Brasilien Blev Spillet

Den 23. juni spillede værterne for fodbold-verdensmesterskabet deres sidste kamp i gruppespillet. Camerouns landshold blev rivalerne for pentacamps på det nationale stadion i hovedstaden i Brasilien.

2014 FIFA World Cup: hvordan kampen mellem Cameroun og Brasilien blev spillet

Det brasilianske landshold fra kampens første minutter tilbød modstanderne et hurtigt tempo. Bolden sad næsten ikke i midten af banen, da sydamerikanerne straks forsøgte at aflevere den til frontlinjen. Den brasilianske føring var imponerende. Resultatet var et mål i det 17. minut mod Cameroun. Neymar, efter at have modtaget en smuk pasning fra flanken, sendte med et enkelt tryk bolden ind i hjørnet af det kamerunske mål. 1 - 0 blev taget af brasilianerne.

Det afrikanske hold kom efter en indrømmet bold til fornuft og truede flere gange farligt modstandernes mål. Dybest set opstod de farlige øjeblikke ved porten til brasilianerne efter hjørnespark. I et af disse angreb blev den brasilianske målmand Cesar reddet af målstangen. Imidlertid formåede Cameroun stadig at score. I det 26. minut vandt Matip et mål tilbage fra brasilianerne. og resultatet blev lige.

Et sådant resultat kunne ikke passe værterne for mesterskabet. Selv i første halvleg i 35 minutter laver Neymar et dobbelt og fører sit hold fremad. Første halvdel af mødet sluttede med stillingen 2 - 1 til fordel for Brasilien.

Efter pausen ændrede situationen på banen sig ikke - brasilianerne angreb oftere. Allerede i det 49. minut scorede de det tredje mål mod Cameroun. Fred udmærket sig. Dette mål var det første i verdensmesterskabet for den brasilianske landsholdsangriber. Det er dog værd at bemærke, at Fred på tidspunktet for flanketjeningen var i en kontroversiel position. Dommeren kunne sikkert rette offside. Men dette skete ikke - Fred sendte bolden i nettet med hovedet.

Brasilianerne tilbragte resten af kampen meget fortroligt. De dominerede banen og tillod ikke afrikanske spillere at krydre deres mål. Derudover scorede Fernandinho i det 84. minut endnu et mål. Resultatet var ødelæggende 4 - 1 til fordel for sydamerikanerne.

Kampens dommerfløjte indspillede en sikker sejr for brasilianerne. Nu ser fans frem til fortsættelsen af fodboldbanketten i verdensmesterskabet, der naturligvis inkluderer det brasilianske hold.