Hvordan Man Udvikler Et Led Efter En Brud

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Et Led Efter En Brud
Hvordan Man Udvikler Et Led Efter En Brud

Video: Hvordan Man Udvikler Et Led Efter En Brud

Video: Hvordan Man Udvikler Et Led Efter En Brud
Video: Hvordan man skærer et slør 2024, Kan
Anonim

Brud og skader på leddene forbundet med deres midlertidige immobilitet og fiksering i en gipsstøbning eller skinne er fyldt med det faktum, at deres mobilitet er stærkt begrænset efter fjernelse af fastgørelsesbandagerne. Fastgjort i en position mister leddens muskler deres elasticitet og skal udvikles for at genvinde deres oprindelige mobilitet. Hvis du har haft en albuefraktur, anbefaler vi flere øvelser for at øge mobiliteten.

Hvordan man udvikler et led efter en brud
Hvordan man udvikler et led efter en brud

Instruktioner

Trin 1

Stå lige op. Lås hænderne sammen på brystniveau. Gør følgende bevægelser 10 gange: Overfør låsen til venstre skulder, til brystet, til højre skulder, låsen op, bag hovedet, op og ned, låsen glider til hagen og ned.

Trin 2

Gør følgende øvelser med hænderne lukket i en lås 10 gange: bøj albuerne, supination-pronation. Låsen er på brysthøjde med albuerne bøjede, stræk armene fremad og drej låsen.

Trin 3

Læg dine hænder sammen bag på hovedet. Ret dine arme op og læg dem på bagsiden af dit hoved.

Trin 4

Stryg dine underarme med dine hænder, og lav cirkulære rotationsbevægelser med en hånds drejning.

Trin 5

Stå lige op med hænderne nede. Med dine hænder glider du til armhulerne og bringer dem derefter til deres oprindelige position.

Trin 6

Sænk dine arme langs din torso. Stryg med den ene hånd med den anden og pakk den bag ryggen fra skulderbladet over skulderen til hånden.

Trin 7

Tag en gymnastikpind med begge hænder, bevæg pinden op og ned parallelt med gulvet med forskellige håndgreb, lav cirkulære og rodbevægelser med den mod dig og væk fra dig.

Trin 8

Flyt dine hænder bag ryggen, hold pinden i skulderhøjde og bevæg dig op og ned.

Trin 9

Tag en pind i den ene hånd i midten. Kast det fra hånd til hånd, og hold dine arme bøjet ved albuerne.

Trin 10

Gå til den svenske mur. Bøj din torso ved at bøje albuerne og gribe fat i stangen. Bøj og bøj dine arme ved albueleddene med forskellige håndgreb.

Anbefalede: