Hvordan Man Udvikler Et Stærkt Slag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Et Stærkt Slag
Hvordan Man Udvikler Et Stærkt Slag

Video: Hvordan Man Udvikler Et Stærkt Slag

Video: Hvordan man redder en blondine fra fængslet! Vi har ødelagt en farlig app! Fængsels SLUT! 2022, November
Anonim

Et virkelig stærkt slag kan opnås, hvis det leveres med en afslappet hånd. I dette tilfælde vil det være skarpt og bidende. Men hvordan slapper du af musklerne i armen? Dette er ret vanskeligt, for når du angriber, spændes musklerne automatisk. Der var en tro blandt boksere, at man for at vinde var nødt til at smede en hestesko for held inden en kamp. Pointen er naturligvis ikke en hestesko, men det faktum, at når de rammes med en hammer eller en slegge, er det de rigtige muskler, der slapper af. Tilføj et par øvelser til dette, så får din punch den nødvendige styrke.

Hvordan man udvikler et stærkt slag
Hvordan man udvikler et stærkt slag

Er det nødvendigt

  • - bildæk
  • - Slaghammer;
  • - tæt håndledsekspander
  • - lette håndvægte
  • - parallelle stænger.

Instruktioner

Trin 1

Udskift arbejde i smeden ved at ramme gummidækket med en slaghammer. Lad dækket graves ned i jorden eller bare ligge på en plan overflade. Slå dækket fra alle sider med en slaghammer for at udvikle de muskler, der er involveret i de forskellige strejker. Vælg et værktøj med et svejset håndtag, så du beskytter dig mod at falde ned af slaggeren under stød.

Trin 2

For at slappe af med dine biceps skal du gøre push-ups på de ujævne barer. Tag stilling som "vægt på parallelle bjælker". Benene er krydsede ved anklerne og let bøjede. Bøj langsomt dine arme, sænk kroppen, så skulderleddet falder lige under albueleddene. Gå tilbage til startpositionen med et skarpt skub.

Lav tre sæt med 10-12 push-ups.

Trin 3

For at gøre dine hænder mere forberedte skal du arbejde med en håndledsekspander dagligt i lang tid. Vælg den strammeste prøve. Klem det skarpt med al din styrke, og slip det lige så skarpt. Belastningen under denne øvelse svarer til løft af en vægtstang med stor vægt. Det meste af indsatsen ligger i håndens muskler, dette giver dig mulighed for at slippe af med fedtet mellem musklerne og styrke tommelfingeren, som oftest påvirkes af stød. Brug skiftevis begge hænder.

Trin 4

Ethvert virkelig hårdt hit starter ikke med en skulderbevægelse. Først er benmusklerne inkluderet i arbejdet, derefter overføres bevægelsen til kroppen, og gennem drejningen går energien i hånden. Øv den korrekte bevægelse hver dag i mindst 10 minutter foran spejlet. Tag lette håndvægte op. Et halvt kilo skaller hjælper med at udvikle en tilstrækkelig slaghastighed og ikke pumpe muskler på samme tid.

Trin 5

En meget effektiv øvelse til udvikling af push-up styrke og afslapning af biceps er eksplosive push-ups. Den nemmeste måde at gøre disse push-ups på er bomulds push-ups. Udgangsposition - liggestilling. Armene er lidt bredere end skuldrene, albuerne er lige. Bagsiden er lige.

Sænk langsomt din krop, indtil brystet berører gulvet. Derefter skal du skubbe kroppen skarpt op, i flyvefasen, har tid til at slå dine hænder under brystet og vende tilbage til startpositionen igen. Land på bøjede arme for at undgå at beskadige albueleddene.

Lav tre sæt med 8-10 reps. For det sidste sæt skal du gøre så mange push-ups som muligt.

Populær af emne.