Sådan Udvikler Du Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Et Slag
Sådan Udvikler Du Et Slag

Video: Sådan Udvikler Du Et Slag

Video: Sådan Udvikler Du Et Slag
Video: Det opsøgende salg del 1 af 3 - Sådan får du et salg 2023, Marts
Anonim

Slagformningsteknikken afhænger af hastigheden ganget med massen. De mest effektive og stærkeste slag er dem, der kommer fra hånden. De begynder deres bevægelse fra fingrene på hånden, som kastes lige på målet med en piskende bevægelse. Al styrke og stivhed går i det slående lem.

Sådan udvikler du et slag
Sådan udvikler du et slag

Instruktioner

Trin 1

En af de mest effektive måder at træne sådanne slag er ved konsekvent og tydeligt at slå på et håndklæde eller ethvert andet frithængende stof. Slå overfladen, næsten ikke røre ved, og vend derefter straks din hånd tilbage til sin oprindelige position. Udfør enkeltkast samt serier. Prøv at producere både dem og andre med maksimal kraft.

Trin 2

Tilføj nye øvelser for at øve teknik, og hold alle de tidligere. Anvend det samme princip for slag, håndledsstød og albueslag. Når du har slibet slaget på håndklædets overflade, skal du fortsætte med at udføre det på det næste lag stof. Husk at træne de mislykkede kast. Så trin for trin kan du finpudse denne teknik i 2 måneders intens træning.

Trin 3

Derefter kan du gå videre til at ramme sportspote og tasker og observere den samme teknik. Giv din knytnæve mere styrke med et ryk, ved at bevæge din hånd fremad. Klem fingrene lige før du rører ved målet. Øv dette hit fra to positioner: bøjning af et knæ for at ramme bunden af målet og løft op på forsiden af dine fødder for at ramme topzonen.

Trin 4

Lær at kontrollere håndbevægelser. For at gøre dette skal du stå foran målet, når du rammer, hvor der vil være et tryk. Udfør den samme bidende bevægelse med din hånd, men stop den en centimeter fra målet. Slaget skal være præcist, så det ikke forstyrrer balancen, når det påføres. Når du nøjagtigt kan øve dette kast fra enhver position, vil det være svært for modstanderen at blokere dine slag.

Populær af emne.