Hvordan Man Laver Et Slag Stærkt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Slag Stærkt
Hvordan Man Laver Et Slag Stærkt

Video: Hvordan Man Laver Et Slag Stærkt

Video: Hvordan Man Laver Et Slag Stærkt
Video: Ekstrem SCP Monster-røveri! Fanget i monofælden med små mareridt! 2023, November
Anonim

Uden et stærkt slag er al følelse af kampen tabt. Det er bevist, at slaget med en afslappet hånd har den største styrke. For at gøre hånden hurtig er antagonistmuskler slukket fra arbejde. Først og fremmest er det biceps. Slaget leveres gennem et kraftigt skub på benet og en drejning af kroppen. Få har naturligvis evnen til at slappe af armens muskler. Under kampen spændes musklerne instinktivt. For at lære at strejke med en afslappet hånd skal du inkludere specifikke øvelser i dit træningsprogram.

Hvordan man laver et slag stærkt
Hvordan man laver et slag stærkt

Er det nødvendigt

  • - Slaghammer;
  • - 500 g håndvægte
  • - et stykke gummi 8x4x1cm;
  • - parallelle stænger
  • - to platforme 10-15 cm høje;
  • - tung medicinbold.

Instruktioner

Trin 1

Tag en slegge. Det er bedre at tage et værktøj med et svejset håndtag. Hit gummidækket, det kan ligge på jorden eller graves halvvejs - det betyder ikke noget. Slå på dækket på alle mulige måder: øverst, højre, venstre. Denne øvelse udvikler alle de muskler, der er nødvendige for at levere eventuelle slag, inklusive store bogstaver, sidestans eller overliggende slag. Udfør tre sæt med 10 strejker for hver retning.

Trin 2

Tag en tung medbold for at udvikle skub. Stå fem til seks trin foran en mur. Løft bolden til brystet, håndfladerne vender udad, og med ryggen presset mod brystbenet. Spred albuerne ud til siderne. Kasteteknikken er den samme som i basketball. Skub bolden kraftigt, og prøv at ramme væggen med den. Kastets kraft skal være sådan, at medbolden hopper let fra væggen efter at være blevet ramt. Hvis du kan få bolden til at hoppe i dine hænder, kan du øge afstanden til væggen.

Trin 3

Tag et stykke gummi i din hånd og klem det med begge hænder efter tur. Bevægelsen skal være skarp og stærk. Så alle armens muskler er spændte og straks afslappede. Udfør denne øvelse i flere timer om dagen. Dette vil hjælpe med at slippe af med de fede puder mellem armens muskler, øge armens vægt og derfor gøre slaget stærkere og skarpere. Derudover styrker træningen hånden godt og reducerer risikoen for skade på tommelfingeren fra en direkte påvirkning.

Trin 4

Udfør eksplosive push-ups for at udvikle skarphed og styrke. Læg vægt på at ligge mellem to understøtninger ca. 10-15 cm høje. Hænderne på gulvet, benene sammen, hold ryggen lige. Bøj dine arme, sænk dig selv for at berøre gulvet med brystet, og ret derefter dine arme med et skarpt skub, så din krop springer og dine hænder lander på understøtningerne. Land på bøjede arme for at undgå at beskadige albueleddet. Sænk dig hurtigt ned på gulvet med begge hænder på samme tid, som om du "springer af". Hvis du ikke har passende understøtninger, kan denne øvelse erstattes med en bomulds push-up.

Trin 5

Læg vægt på at ligge på gulvet. Hænder skulderbredde fra hinanden, benene sammen, ryggen lige, skulderbladene samlet. Bøj dine arme, så dit bryst rører gulvet. Skub derefter skarpt af med begge hænder, så kroppen "hoppede" ned fra gulvet. I flyvefasen skal du have tid til at klappe hænderne under brystet og derefter lande med begge hænder på gulvet. Lav 5-8 gentagelser.

Trin 6

Læg vægt på de parallelle stænger. Grebet er lidt bredere end skuldrene. Sænk dig langsomt, så skulderleddet er lige under skulderleddet. Bevæg dig opad med et kraftigt skub. Lav tre sæt med 6-8 reps. Hvil 2 minutter mellem gentagelser.

Trin 7

Øv teknikken med at ramme foran spejlet og samle 500 gram håndvægte op. Den lette vægt giver dig en stigning i slaghastigheden, mens musklerne ikke vil anstrenge sig.

Anbefalede: