Sådan Træner Du Et Stærkt Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Et Stærkt Slag
Sådan Træner Du Et Stærkt Slag

Video: Sådan Træner Du Et Stærkt Slag

Video: Hvilken slags kabine i skoven? Noget greb min hånd !! 2022, December
Anonim

Et stærkt slag, der kan få en modstander til at falde i knockout er enhver drengs drøm. Kraften i Muhammad Ali og Mike Tysons slag er stadig legendarisk. Faktisk er det meget muligt at lære at udføre et stærkt slag - det hele afhænger af træningens regelmæssighed og dit ønske.

Knockout slag
Knockout slag

Er det nødvendigt

Stopur, boksesæk, handsker

Instruktioner

Trin 1

Som du ved, består et stærkt slag af knytnævehastigheden og den påførte masse. Ren fysik - ifølge Newtons anden lov er kraft direkte proportional med produktet af masse og acceleration.

Trin 2

For at dine hænder skal være hurtige, skal du udvikle udholdenhed, hastighed og muskeludvikling. Pull-ups hjælper dig med at udvikle udholdenhed. Håndhastighed trænes bedst med push-ups fra gulvet. Desuden er det bedst at opbygge push-up træning kun for hastighed, for eksempel push-ups 20 gange i minuttet. Dette vil gøre dine hænder hurtige.

Trin 3

Det næste trin er at lære at lave mange slag på kort tid. Mens nogle undervisere råder dig til at slå boksesækken med dine bare næver, vil brugen af ​​handsker give dig mulighed for at træne hårdere og udvikle en stærk slag hurtigere. Opnå 30 hits pr. Minut uden at bekymre dig om slagets kraft - og så er du allerede tæt på målet.

Trin 4

Udførelse af en enkelt stærk og nøjagtig strejke er den sidste fase af træningen. For et kraftigt slag skal du investere i din egen kropsvægt. For at gøre dette skal du flytte massen til støttebenet (hvis du rammer med din højre hånd, så til din højre). Når du retter din hånd, skal du trykke på den med hele din krop. Det er sådan et slag, der slår ud.

Populær af emne.