Sådan Træner Du Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Et Slag
Sådan Træner Du Et Slag

Video: Sådan Træner Du Et Slag

Video: Sådan Træner Du Et Slag
Video: Golfguide 2: Sådan slår du et golfslag 2024, April
Anonim

Slående teknik er bygget fra flere grundlæggende positioner, som i det væsentlige ligner hinanden, mens strejkens kraft er dannet af flere små ting, som, når de samles sammen, giver størst mulig skade påført fjenden, hvad enten det er en sportsduel i ringen eller en ulykke, der tvang dig til at rejse dig for at beskytte deres kære.

Slående teknik er bygget fra flere grundlæggende positioner
Slående teknik er bygget fra flere grundlæggende positioner

Er det nødvendigt

  • - medlemskab af gymnastiksalen
  • - gamle aviser

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med din slagteknik som sådan. Husk, at når et slag er ramt, skal hele kroppen på den side, der leverer dette slag, følge det, benet modsat den slående side er støttebenet, og det andet er løbebenet. I dette tilfælde rammer du ikke kun med din hånd, men med hele din kropsvægt, styrken af ben, ryg og arme er inkluderet i arbejdet.

Trin 2

Forøg styrken på underarmene, det skyldes underarmene, at slaget viser sig at være spids og hårdt. Arbejd på børsterne med både en ekspander og vægtstænger og håndvægte. Jo stærkere dit greb, jo stærkere er den skade, du påfører fjenden.

Trin 3

Temper dine knogler for ikke at skade din hånd ved stød. Dette opnås med push-ups på næverne samt den enkleste øvelse, der øger knogernes slagkraft. Tag omkring fem hundrede avisark og fastgør dem på væggen. Øvelse rammer 80% styrke og fjerner et ark hver dag.

Trin 4

Brug lette vægte og håndvægte, når du øver din slagteknik, og prøv at arbejde med fuld dedikation. Når man arbejder med vægte styrkes de tilsvarende muskelgrupper, og påvirkningen bliver endnu hurtigere og stærkere.

Anbefalede: