Sådan Placerer Du Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placerer Du Et Slag
Sådan Placerer Du Et Slag

Video: Sådan Placerer Du Et Slag

Video: Sådan Placerer Du Et Slag
Video: COMO PINTAR FLORES , FÁCILES Y ESPECTACULARES, Técnica y paso a paso 2024, September
Anonim

Forskellige typer kampsport er i dag almindelige blandt både mænd og kvinder. En af de første ting at begynde at undervise mest kampsport i er at afholde en strejke.

Sådan placerer du et slag
Sådan placerer du et slag

Instruktioner

Trin 1

Et godt leveret slag skal være hurtigt, skarpt og kraftfuldt. Nogle af trænerne mener, at det først er nødvendigt at udvikle slagets hastighed og først derefter dens styrke. Andre. Tværtimod tilrådes det at arbejde først på slagets kraft, og hastigheden vil udvikle sig som et resultat af træning.

Trin 2

Enhver boksesektion hjælper dig med at slå et slag, men der er også en række anbefalinger og tip til, hvordan du gør det selv. Først og fremmest bør du ikke glemme styrketræning. At gå i gymnastiksalen, push-ups, maveøvelser og løb vil være gavnligt.

Trin 3

Bortset fra dette er en af de enkleste øvelser kata. Til at begynde med skal du tage den rigtige startposition: frontstativ, ryg lige, ben skulderbredde fra hinanden, let bøjet i knæene, fødder parallelt med hinanden, du skal ikke stå på tæerne, men på hele fod. Den venstre hånd er let ført frem, sammenbundet i en knytnæve og vender nedad med håndfladen, knogerne på indekset og langfingrene er den slående overflade. Den højre hånd er i taljeniveau, sammenbundet i en knytnæve og bøjet ved albuen, håndfladen vender opad. Øvelsen består i det faktum, at du stiger på tæerne, mens du trækker vejret, står på dine hæle og samtidig ændrer placeringen af dine hænder til det modsatte - venstre hånd trækkes mod hoften og den højre bevæger sig fremad til den såkaldte "hvide linje" (centrum af kroppen). Du kan bruge en ekspander til at opbygge slagets kraft. Du skal kaste det over ryggen, holde det i knytnæven og udføre kata.

Trin 4

Også nyttige er push-ups på næver, rulning af de proksimale falanger, øvelser med bokse "poter" og en boksesæk.

Trin 5

Hvis du beslutter at lægge et slag, skal du træne hver dag, se din krop, lave styrkeøvelser, svinge dine mavemuskler og løbe. Det er bedre, hvis en professionel træner overvåger dine klasser.

Anbefalede: