Sådan Lærer Du At Slå Et Slag I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Slå Et Slag I
Sådan Lærer Du At Slå Et Slag I

Video: Sådan Lærer Du At Slå Et Slag I

Video: Sådan Lærer Du At Slå Et Slag I
Video: Din egen bowlingskola 2024, Kan
Anonim

Uanset hvad en person er - en atlet eller en simpel dødelig, er han undertiden nødt til bogstaveligt talt at "tage fjenden". Ofte er en sådan færdighed en nødvendighed for at overleve under vores vanskelige forhold. Der er nogle enkle teknikker, der hjælper dig med at gøre dette mest effektivt.

Hvordan man lærer at slå et slag
Hvordan man lærer at slå et slag

Er det nødvendigt

  • Fysisk træning
  • Psykologisk modstandsdygtighed
  • Træner eller mentor

Instruktioner

Trin 1

Hvis du træner i en hvilken som helst del af kampsport eller bare gør det for dig selv, så forstår du, at den første vigtige betingelse i en kamp er at holde modstanderens slag. Det er svært at sige, hvilket er sværere at angribe eller forsvare. Men nøglen til succes i kamp er en stærk psykologisk holdning og forventning til fjendens handlinger. Når du har lært at slå et slag og rette fjendens handlinger mod ham, vil det hjælpe dig meget i enhver duel. Så hvordan kan du lære at holde hans angreb tilbage? Lad os se nærmere på dette. For korrekt at lære at slå et slag skal du først se din modstander i øjnene. På dette tidspunkt gennemborer de fleste mennesker. Der er kun en konklusion: de er ikke psykologisk forberedt nok til at møde fare. Dette betyder, at du har brug for at arbejde på dette øjeblik med specielle teknikker, nemlig: daglige meditationer i 20-30 minutter. Hvis du lærer at se fjendens øjne, så vil du helt sikkert forudse hans plan. Det vil sige hvor slagene går. I dette tilfælde vil du være i stand til at reagere meget mere effektivt på det.

Trin 2

2. Så snart han svinger med armen eller benet, skal du tage flere handlinger for at neutralisere ham, nemlig: Forlad angrebslinjen, tag et skridt med din fod til siden, og afslut ham derefter med din hånd eller fod. Placer blokken med din hånd, og slå den mod et åbent område med en modkørende bevægelse. Du kan også gå i døveforsvar, nemlig ved at placere dine hænder på en sådan måde, at de helt dækker dit hoved og halvdelen af din krop.

Trin 3

3. Et andet punkt, der ikke bør glemmes i kamp, er den kommende bevægelse mod fjenden. En af de mest produktive måder er et direkte spark til maven. Det er acceptabelt at gøre det, hvis fjenden er i nogen afstand fra dig. I dette tilfælde handler du først og stopper ham allerede før påvirkningen. Ifølge trænere fra den russiske SAMBO-skole er dette en af de bedste forsvarsmetoder i denne situation.

Trin 4

4. Glem heller ikke personlig forberedelse. Daglige selv små træningsprogrammer til fyldning af lemmer (arme, ben), push-ups på næverne fra gulvet, løb om morgenen, træning i gymnastiksalen og opbygning af psykologisk stabilitet hjælper dig med at lære at acceptere og holde slag. Uden det vil al træning være forgæves. Så ved at følge ovenstående tip og instruktioner vil du lære at holde fjendens slag tilbage på kort tid.

Anbefalede: