Sådan Bestemmes Styrken Af et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Styrken Af et Slag
Sådan Bestemmes Styrken Af et Slag

Video: Sådan Bestemmes Styrken Af et Slag

Video: Sådan Bestemmes Styrken Af et Slag
Video: Как ПОДСТРИЧЬСЯ самой ? ЛЕГКО ! Видео урок №6 2024, April
Anonim

Det sker ofte, at du skal måle styrken af en atletes slag under træning for at etablere en slags poster eller bare for at rapportere til træneren. Der er tre metoder til bestemmelse af denne værdi.

Sådan bestemmes styrken af et slag
Sådan bestemmes styrken af et slag

Er det nødvendigt

  • - Mål;
  • - accelerometer.

Instruktioner

Trin 1

Brug loven om bevarelse af potentiel og kinetisk energi. Vi har brug for det til at måle påvirkningskraften på målet. Fastgør først et mål med massen "m" til enhver kardan. Slå og mål værdien af dens afbøjning "h". Dette kan gøres ved at bruge hak på det træ, hvorpå makiwaraen er fastgjort. Slagkraften vil være lig med værdien af formlen "mgh", hvor g er tyngdeacceleration. Med denne metode kan du måle stødsenergien ret præcist. Denne metode er også meget effektiv til at sætte alle slags poster. Og der har makiwara som regel en elektronisk sensor, der giver endnu større nøjagtighed.

Trin 2

Påfør en Doppler-enhed. I dette tilfælde er målet knyttet på samme måde som i det foregående trin. Slagkraften her vil være lig med målets hastighed, som udbreder ultralyd. Med den rigtige tilgang kræves ingen kalibrering.

Trin 3

Mål energien (kraften) af en påvirkning ved hjælp af præcise triaksiale eller biaksiale integrerede accelerometre. Resultaterne vil være ret nøjagtige i dette tilfælde. Den største fordel ved denne metode er, at du kan slå i absolut hvilken som helst retning med undtagelse af overhead strejker. Selvom du simpelthen kan ændre designet og måle styrken af sådanne slag.

Trin 4

Brug integrerede accelerometre med digital output som et mål for slagkraft. Deres fordel er, at de er mere følsomme, og at du ikke længere har brug for yderligere kalibrering. Hvis accelerometeret har en analog udgang, skal du aktivere værdien af tyngdeacceleration "g" for mere nøjagtige data om slagkraften. Den foreslåede målemetode løser problemet med pålidelighed af atletens slagkraft. Alt dette kan hjælpe med at vurdere atletens fysiske kondition i øjeblikket.

Anbefalede: