Hvordan Man Udvikler Fleksibilitet Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Fleksibilitet Derhjemme
Hvordan Man Udvikler Fleksibilitet Derhjemme
Anonim

Alt arbejdet med musklerne i vores krop er forbundet med bevægelse. Alle kropsfoldes leveres af leddene. Og deres tilstand afhænger direkte af fleksibiliteten i disse links. Med god fleksibilitet observeres sygdomme som gigt og osteochondrose ikke.

Hvordan man udvikler fleksibilitet derhjemme
Hvordan man udvikler fleksibilitet derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Tag din venstre hånd med din højre hånd. Tryk pegefingeren ned med tommelfingeren. Anvend dette pres på alle fingre på din højre hånd. Så gør øvelsen på din venstre hånd.

Billede
Billede

Trin 2

Placer tommelfingrene sammen. Tryk med den ene af dine fingre på den anden. Samtidig er det nødvendigt at modstå dette tryk med den anden finger. Fingerafbøjningens amplitude bør ikke overstige 3 centimeter. Ellers kan senen blive beskadiget.

Billede
Billede

Trin 3

Sæt dine hænder tilbage og opret forbindelse til låsen. De skal udvides fuldt ud. Armens opadgående bevægelse skal finde sted med en ensartet belastning, og kun i slutningen skal muskelspændingen nå sin maksimale værdi. Prøv at rette dine hænder ved det øverste punkt i 3 sekunder.

Billede
Billede

Trin 4

Placer din venstre hånd bag dit hoved i en ret vinkel. Tag fat i fingrene på din venstre hånd med din højre hånd. Træk ned med din højre hånd. Modstå den nedadgående bevægelse med din venstre hånd. Amplituden af ​​højre hånds bevægelse bør ikke være mindre end 20 centimeter.

Billede
Billede

Trin 5

Det er ikke muligt at udvikle god fleksibilitet i nakken uden at vippe hovedet. Derfor er det nødvendigt at vippe hovedet tilbage, fremad, højre og venstre 10-15 gange for hver side.

Billede
Billede

Trin 6

I stående stilling skal du placere dine hænder i bunden af ​​rygsøjlen. Hold det ene ben afslappet og let bøjet ved knæet. Lav bøjninger med brystet fremad, mens du bruger dine hænder, skal du trykke lidt på rygsøjlen.

Billede
Billede

Trin 7

Mens du sidder på gulvet, tag dit lige ben. Lav rykker med din torso til tåen. Prøv at udføre denne øvelse så mange gange som muligt.

Billede
Billede

Trin 8

For at udvikle fleksibiliteten i bagagerummet og benene er det nødvendigt at udføre øvelser med kropsbøjninger. Placer din venstre hånd på knæet på benet med samme navn. Bøj med din højre hånd mod dit ben og forsøg at nå spidsen af ​​tæerne. I sidste fase af øvelsen skal du rette kroppen i et par sekunder. Udfør mindst 20 strækbevægelser for hver side.

Billede
Billede

Populær af emne.