Hvordan Man Udvikler Et Højdespring

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Et Højdespring
Hvordan Man Udvikler Et Højdespring

Video: Hvordan Man Udvikler Et Højdespring

Video: Hvordan Man Udvikler Et Højdespring
Video: Improve your High Jump ft. Erik Kynard Jr. | Olympians' Tips 2024, April
Anonim

Højdespringelskere, der ser ud til at være tiltrukket af himlen, er ikke så lette at slå løbet af hård fysisk træning af. Dag efter dag træner de nådesløst deres kroppe for at opnå håndgribelige resultater. Således hjælper et sæt visse øvelser med at øge springets højde, det er kun nødvendigt at udvikle det korrekte program for belastninger på din krop.

Hvordan man udvikler et højdespring
Hvordan man udvikler et højdespring

Instruktioner

Trin 1

Højdespringet involverer lægmusklerne, lårmusklerne og ryggen. Den korrekte gruppering af kroppen, når du hopper, hvor disse typer muskler er involveret, vil bogstaveligt talt opnå et højt resultat.

Trin 2

Til udviklingen af den valgte muskelgruppe er det nødvendigt at tabe sig, spise sund mad og lave et sæt øvelser. Gør belastninger for at slippe af med kropsfedt og øge muskelmassen for bedre koordination. For at gøre dette skal du svinge de nedre og øvre mavemuskler og skråninger. Læg på en hård overflade, fastgør dine ben, så de ikke rejser sig, klem dine arme ved albuen og læg dig bag din hals og udfør de første 10 øvelser til venstre side - berør spidsen af din venstre albue til spidsen af din højre storetå, derefter 10 øvelser for at røre højre albue til venstre ben.

Trin 3

Træk op og skub op. Du kan foretage push-ups først på dine håndflader, derefter på dine næver, hvis det er muligt. Over tid skal du skifte til push-ups med den ene hånd, når den anden foldes bag din ryg. Dette giver dig mulighed for at opbygge dine triceps hurtigere. Gør pull-ups og push-ups lidt efter lidt i flere tilgange, gradvist øge belastningen.

Trin 4

Brug en squat med en vægtstang til at pumpe dine hofter op. Her er det nødvendigt at konsultere en fitness træner i gymnastiksalen for tilstrækkeligt at beregne massen af belastninger på din krop.

Trin 5

Kaviarudvikling er den sværeste del. Men du kan træne dem og pumpe dem op meget ofte, da de hurtigt genopretter sig selv efter stress. For at pumpe dem op hæver de normalt benets tå med en belastning.

Trin 6

Simpel jogging eller springtov hjælper dig også med at udvikle dit højhopp hurtigere.

Anbefalede: