Rosberg: Bottas Kan Gøre Hamilton Ret Vred

Rosberg: Bottas Kan Gøre Hamilton Ret Vred
Rosberg: Bottas Kan Gøre Hamilton Ret Vred

Video: Rosberg: Bottas Kan Gøre Hamilton Ret Vred

Video: Rosberg: Bottas Kan Gøre Hamilton Ret Vred
Video: Nico Rosberg Reveals WHY He Walked Away From A $136 MILLION Contract! 2024, Kan
Anonim

Nico Rosberg mener, at Valtteri Bottas kan klare sig bedre, end han viste sig i den sidste kongelige racersæson, og rådede ham til grundigt at gider Lewis Hamilton i 2019.

Rosberg: Bottas kan gøre Hamilton ret vred
Rosberg: Bottas kan gøre Hamilton ret vred

Rosberg besejrede Hamilton om ligatitlen i 2016, da de var holdkammerater hos Mercedes, hvorefter tyskeren meddelte sin pensionering ved årets udgang.

Mercedes underskrev Bottas for at erstatte Niko, men efter en stærk første sæson, hvor han vandt tre Grand Prix, kom kampagnen i 2018 svag og kedelig.

Rosberg, der i øjeblikket er Sky F1-ekspert, der taler på dagen for tv'ets reklamer, mener, at sæsonens start vil være kritisk for Bottas.

”Valtteri er meget bedre, end han for nylig var i stand til at udføre,” sagde Rosberg til Sky Sports News. - Alt starter igen med en ny sæson, og han har en god chance for at etablere sig i en stærkere position og endda temmelig vred Lewis.

Jeg tror det er muligt. Det afhænger altid af, hvordan sæsonen starter.

Han var også meget uheldig sidste år. Hvis heldet er på hans side, og han starter sæsonen godt, kan situationen være meget anderledes."

Bottas hjalp Mercedes med at sikre sin femte række i træk Constructors 'Cup, mens Hamilton vandt 11 sejre og hans femte ligatitel.

Rosberg mener, at Formel 1 har brug for, at hans tidligere hold ruller tilbage og for andre at indhente.

”Det var en forbløffende periode med succes, men ikke nødvendigvis tiden til en forandring - det er tid til flere kampe, og efter det kan det bedste hold vinde,” sagde han. - Mercedes har været den bedste i de senere år. Vi vil have hende til at være på niveau med resten, vi vil se reel kamp."

Sidste år udfordrede Ferrari og Sebastian Vettel Mercedes alvorligt, men tabte takket være både chaufførens og holdets fejl.

Red Bull blev også en reel trussel i slutningen af året, og Rosberg sagde, at han gerne ville se Max Verstappens hold, der siden 2019 skiftede til Honda-motorer "foran eller i det mindste en deltager i en trevejskamp."

”Det ville være sejt,” tilføjede han. - Jeg håber, dette vil ske i år.

Der er en reel mulighed for dette, da maskinernes regler har ændret sig meget. Og alle måtte starte forfra."

Anbefalede: