Sådan Ser Du En Hockeyudsendelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du En Hockeyudsendelse
Sådan Ser Du En Hockeyudsendelse

Video: Sådan Ser Du En Hockeyudsendelse

Video: Tjernobyl - Sådan ser der ud i dag 2022, November
Anonim

Millioner af mennesker over hele verden er glade for hockey, en af ​​de mest spektakulære sportsgrene. Mange af dem vil gerne se deres yndlingshold spille live. Det er ikke svært at gøre dette takket være tv- og online-udsendelser.

Sådan ser du en hockeyudsendelse
Sådan ser du en hockeyudsendelse

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - højhastighedsinternet
  • - satellitantenne.

Instruktioner

Trin 1

Følg hockeyspil på føderale tv-kanaler. Disse inkluderer "Rusland 2", "Rusland", "Første", "NTV". Se på Internettet efter programplanen, som angiver udsendelsestiderne for KHL-kampene eller verdensmesterskaberne. Desværre viser disse tv-kanaler ikke den mest spektakulære hockey fra NHL. En anden ulempe ved føderale kanaler er, at de ikke sender alle kampe. De foretrækker lederne af KHL-mesterskabet på alle konferencer. De prøver dog at vise verdensmesterskabskampene fuldt ud. Hvis du ikke har internet eller kabel-tv, er dette muligheden for dig.

Trin 2

Køb en parabol og se absolut alle de kampe, der er i udsendelsesgitteret. Hvis du foretrækker tv over internettet, skal du overveje at tilslutte digitalt satellit-tv. NTV + -firmaet ville være en ideel mulighed. Ved hjælp af denne ressource får du adgang til alle kampe i KHL, NHL, verdensmesterskaber og forskellige europæiske pokaler. Du kan læse mere om dette på den officielle hjemmeside: ntvplus.ru. Den eneste ulempe ved denne mulighed er abonnementsgebyret og omkostningerne ved installation af skålen.

Trin 3

Se alle hockeyudsendelser over Internettet ved hjælp af Hockey Online-ressourcen. Dette websted er et af de mest populære på hele det russiske internet. Det giver seerne mulighed for at se absolut alle hockeykampe, der finder sted i den aktuelle sæson. Et stort plus på dette websted er tilstedeværelsen af ​​en tidsplan for spil, et gitter af konkurrencer samt flere kanaler, hvorigennem du kan se spilene. Det vigtigste er, at din internethastighed ikke er langsom. Ellers udsendes udsendelsessignalet.

Trin 4

Se dine yndlingsklubber spille på webstedet Hockey Lives. Denne ressource er ikke så populær som den forrige, men den giver dig stadig mulighed for at se spilene "KVL", "VHL", "NHL" og andre ligaer. Den præsenterer også status og holdstatistik. Derudover er det meget nemt at bruge: links til udsendelser gives ved siden af ​​kommandonavnene. En anden fordel er, at du kan placere et væddemål på din yndlingsklub, mens du ser en kamp. Men glem ikke, at du skal have en god internetforbindelseshastighed.

Populær af emne.