Sådan Ser Du Holdernes Grupper Ved Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Holdernes Grupper Ved Euro
Sådan Ser Du Holdernes Grupper Ved Euro

Video: Sådan Ser Du Holdernes Grupper Ved Euro

Video: Sådan Ser Du Holdernes Grupper Ved Euro
Video: Does it do whatever a spider mech can...? LEGO Spider-Man Mech review | LEGO Marvel 76146 set 2023, Oktober
Anonim

Den sidste del af Euro 2012 afholdes i Polen og Ukraine fra 8. juni til 1. juli. Europas førende fodboldkonkurrence tiltrækker millioner af fans. For ikke at gå glip af dit holds spil skal du vide, hvilken gruppe det er i og med landsholdene i hvilke lande det vil spille.

Sådan kan du se holdets grupper ved Euro 2012
Sådan kan du se holdets grupper ved Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Seksten hold vil deltage i den sidste del af det europæiske fodboldmesterskab i 2012. To af dem, Polen og Ukraine, modtog som værtsland i turneringen billetter til finalen uden en kvalifikationsrunde. Landsholdene i 51 lande kæmpede om de resterende fjorten billetter. Som et resultat nåede hold fra England, Tyskland, Grækenland, Danmark, Italien, Spanien, Irland, Holland, Portugal, Rusland, Frankrig, Kroatien, Tjekkiet og Sverige til finalen.

Trin 2

Holdene, der kom til finalen, blev delt i fire grupper ved lodtrækning, lodtrækningen fandt sted den 2. december 2011 i Kiev. Holdene i Polen, Rusland, Grækenland og Tjekkiet er i gruppe A. I gruppe B - landsholdene i Holland, Tyskland, Portugal, Danmark. Hold fra Spanien, Italien, Kroatien og Irland spiller i gruppe C. Og i gruppe D - landsholdene i Ukraine, England, Sverige, Frankrig.

Trin 3

Gruppespillekampene begynder den 8. juni med et spil mellem de nationale hold i Polen og Grækenland. Kun otte hold kvalificerer sig til kvartfinalen, hvor fire kampe finder sted den 21.-24. Juni. Tabte hold elimineres fra turneringen. To semifinalekampe finder sted den 27. og 28. juni, finalen afholdes i Kiev den 1. juli.

Trin 4

Oplysninger om kampene vil være tilgængelige både på det officielle UEFA-websted og på andre ressourcer. En af de mest bekvemme er FootballRussia-webstedet, hvor du kan finde alle de nødvendige oplysninger om både de kampe, der allerede har fundet sted, og de kommende kampe. Du kan også downloade specielle mobilapplikationer, der giver dig mulighed for at holde dig ajour med alle begivenhederne i Euro 2012.

Trin 5

Da de fleste fans vil se EM-kampe på tv, kan det være nyttigt for dem at vide, hvilke tv-kanaler der sender fodboldkampe og på hvilket tidspunkt. Sådanne oplysninger kan du f.eks. Finde på Soccer.ru-webstedet i afsnittet "Fodbold på tv".

Anbefalede: