Hvordan Muskelvækst Opstår

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Muskelvækst Opstår
Hvordan Muskelvækst Opstår

Video: Hvordan Muskelvækst Opstår

Video: Hvordan Muskelvækst Opstår
Video: #52 Christopher Lund Dahl: Korte pauser er bedst for muskelvækst og buttwink er farligt 2024, Kan
Anonim

Ifølge forskning er antallet af muskelfibre genetisk programmeret og er næsten uændret gennem hele livet. Når det ser ud til, at muskelvækst finder sted, er det faktisk bindevævshypertrofi og en stigning i sarkoplasma.

Hvordan muskelvækst opstår
Hvordan muskelvækst opstår

Instruktioner

Trin 1

Under træningen ødelægges muskelmassen delvist, som om der opstår mikrobrud, og under hvile gendannes den fuldstændigt. Og hvad der er meget vigtigt, massen vender ikke bare tilbage til det oprindelige niveau, men hopper over det - dette kaldes superkompensation.

Trin 2

Du skal vide, at muskelvækst ikke kun kommer fra styrketræning, men også fra en kompleks øvelse. Styrketræning giver en belastning, der forårsager mikroskader, og derfor øges bindevæv i hvileperioden. Derudover fremmer sådan træning produktionen af væksthormon og testosteron.

Trin 3

Med konditionstræning bevæger blod sig hurtigere gennem kroppen, hvilket fremskynder eliminering af toksiner og regenereringsbiprodukter fra musklerne. Strækøvelser fremskynder genopretningsprocessen, forhindrer muskelstivhed og fremskynder vækst.

Trin 4

Kroppen har brug for næringsstoffer til normal muskelvækst. Under styrketræning forbruges næringsstofreserver i sarkoplasmen, og der dannes et "kulhydratvindue", så det er vigtigt at forsyne musklerne med hurtige kulhydrater (f.eks. Sukker, syltetøj, honning, hvidt brød) inden for 2-3 timer. Det er også nødvendigt at spise animalsk protein (kød, æg, mejeriprodukter), uden hvilken muskelvækst er umulig, og glem ikke en tilstrækkelig mængde vitaminer og vand.

Anbefalede: