Hvad Du Har Brug For At Spise For Muskelvækst

Indholdsfortegnelse:

Hvad Du Har Brug For At Spise For Muskelvækst
Hvad Du Har Brug For At Spise For Muskelvækst

Video: Hvad Du Har Brug For At Spise For Muskelvækst

Video: Hvad Du Har Brug For At Spise For Muskelvækst
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Motion er det vigtigste for muskelvækst, men uden ordentlig og afbalanceret ernæring vil der ikke være meget brug for det. Samtidig er det vigtigt at forstå, hvilke fødevarer du har brug for at spise for at få muskler, ikke fedt.

Hvad du skal spise for muskelvækst
Hvad du skal spise for muskelvækst

Instruktioner

Trin 1

Protein reparerer muskelfibre beskadiget under træning og bygger muskelvæv, så du skal spise dem til muskelvækst. Sunde fødevarer, der indeholder protein, er fjerkræfileter (såsom kalkun eller kylling), asparges, tun, æg og cottage cheese. Det daglige proteinbehov for en styrketrænet person er 80-100 gram rent protein, hvilket er omkring 400-500 gram almindelig proteinføde.

Trin 2

Kulhydrater er den vigtigste energikilde for hele kroppen og især for muskelvæv. Jo mere intens træning, jo mere energi har du brug for. Afhængigt af træningens intensitet varierer hastigheden af kulhydrater, der skal spises for muskelvækst, fra 4 til 8 gram pr. Kg kropsvægt. Komplekse kulhydrater, såsom fuldkornsprodukter, brun ris, hård hvede pasta og bælgfrugter er nyttige.

Trin 3

Fedt behøver ikke at blive helt fjernet fra din diæt. For kroppens normale funktion er der brug for både animalsk og vegetabilsk fedt, det vigtigste er ikke at blive for båret af dem. Det optimale fedtindhold i din diæt skal være mellem 20-30%. Det er også vigtigt at indtage fiskeolie, som indeholder omega-3 fedtsyrer, der er gavnlige og nødvendige for muskelvækst.

Trin 4

Ud over de ovennævnte fødevarer skal du til muskelvækst spise yoghurt uden smagsstoffer og farvestoffer, grøntsager og frugter (kiwifrugter, der indeholder en daglig dosis C-vitamin, er især nyttigt) og drikke rigeligt med rent vand. Forsøg også at undgå mad, der er for varm eller meget kold.

Anbefalede: