Sådan øges Muskelvækst

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Muskelvækst
Sådan øges Muskelvækst

Video: Sådan øges Muskelvækst

Video: Sådan øges Muskelvækst
Video: 6 Bulking tips til ulitimativ muskelvækst 2024, April
Anonim

Mangel på muskelmasse er et ret almindeligt problem. At øge det er ikke kun interessant for mennesker med en lignende lidelse, men også for dem, der ønsker at se spektakulære ud.

Sådan øges muskelvækst
Sådan øges muskelvækst

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på ernæring. Acceleration af væksten af muskelmasse er kun mulig, hvis alle de næringsstoffer, den har brug for, leveres til kroppen. Prøv at afbalancere dit protein-, fedt- og kulhydratindtag. Sidstnævnte kan ikke udelukkes fuldstændigt eller indtages i store mængder, da dette vil føre til vægtøgning på grund af fedt, ikke muskler. Protein er ekstremt vigtigt for væksten af sidstnævnte. Prøv at få nok protein. For eksempel fra sødmælk (det er bedre at drikke skummetmælk for at beskytte dig mod en stor mængde fedt). Du kan erstatte det med vand og proteinpulver.

Trin 2

Husk at drikke rent vand - omkring seks glas om dagen. Det er også fordelagtigt at spise en masse grøntsager og frugter, hvilket forbedrer fordøjelsen på grund af fiber og giver kroppen vitaminer og mineraler til hurtigere muskeludvikling.

Trin 3

Overhold en aktivitetsmåde og hvile. Udmatt dig ikke med styrketræning, brug ikke flere timer om dagen i fitnesscentre. Sørg for at give din krop tid til at komme sig. Efter et måltid skal du lægge dig ned eller sidde stille i cirka en halv time, tage pauser mellem træningen og efter hver øvelse arrangere dig selv et par timers ro. Og selvfølgelig, få mindst otte timers søvn om natten.

Trin 4

Gå til træning. Uden dem er det næsten umuligt at opbygge muskler. Øv to til fire gange om ugen med obligatoriske pauser. Styrketræning skal startes efter den gratis opvarmningsmåned. Kontakt de professionelle, der hjælper dig med at udvikle et individuelt træningsprogram - du kan skade dig selv alene. Oftest er træning i karakter af sessioner - for eksempel fem øvelser, som hver udføres i tre sæt. Denne regel gælder for både gratis træning og styrketræning. Freestyle - disse er squats, push-ups fra stolen og andre. Kraft - ved hjælp af vægte (vægtstænger, håndvægte).

Anbefalede: