Hvordan Man Forbedrer Muskelvækst Med Sportsernæring

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forbedrer Muskelvækst Med Sportsernæring
Hvordan Man Forbedrer Muskelvækst Med Sportsernæring
Anonim

Sportsernæring - i almindeligt sprog "sportsernæring" - er et nødvendigt redskab i udviklingen af en persons muskelstyrke og muskelvolumen. Sportsernæring er ekstremt nærende. Det er muligt at udskifte det med almindelig mad, men det er ikke økonomisk muligt. Dette gælder især for proteinpulver. I stedet skulle atleter spise bjerge af kød og æg. Al sportsernæring, afhængigt af formålet, tages umiddelbart før eller umiddelbart efter træning. Hver gang du begynder at træne, skal du tage et harmløst kosttilskud for at stimulere muskelvækst.

L-carnitin
L-carnitin

Nødvendig

  • - protein (protein) pulvere
  • - en vinder til tynde atleter
  • - l-carnitin (levocarnitine) til overvægtige atleter
  • - højt kalorieindhold
  • - multivitaminer
  • - kreatin

Instruktioner

Trin 1

Form kreatinpulver i en vand- eller mælkesuspension. Beregn volumenet af pulver og væske ved hjælp af kommentaren. Drik den tilberedte drik lige inden din træning, og begynd at træne i henhold til din plan. Kreatin er en speciel type carboxylsyre, der gør det muligt for eleven at opretholde deres høje intensitet gennem sessionerne.

Trin 2

Overvåg dit velbefindende under din træning. Hvis du pludselig løber tør for energi, betyder det et fald i blodsukkeret. Drik lidt mere kreatinemulsion eller sukkervand. Derefter vil du straks føle en bølge af energi.

Trin 3

Forbered en opløsning af L-carnitin eller gainer afhængigt af din fysik. Gør dette, mens du hviler mellem sæt i slutningen af din træning. Levocarnitine er mere velegnet til fuld. Som et naturligt stof stimulerer det energimetabolismen og fremskynder nedbrydningen af fedtstoffer. For magre atleter er det bedre at være opmærksom på protein-kulhydrat kosttilskud - vindere. De har meget kalorier, og med deres hjælp er det muligt hurtigt at øge kropsvægten. Drik levocarnitine eller en vinder umiddelbart efter at have afsluttet din træning.

Trin 4

Forbered en mælke- eller vandopløsning af protein og drik den inden for en halv time, efter du er færdig med at træne.

Anbefalede: