Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabskampene I

Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabskampene I
Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabskampene I

Video: Hvilke Byer Er Vært For FIFA Verdensmesterskabskampene I

Video: 2018 FIFA World Cup host named 2022, November
Anonim

Verdensmesterskabet i fodbold, der afholdes hvert fjerde år, er det mest prestigefyldte mesterskab i denne sport. Fans fra hele verden venter spændt på næste verdensmesterskab. 2018 er tiden for regelmæssige kampe om titlen på det bedste landshold i verden.

Hvilke byer er vært for FIFA World Cup-kampene 2018
Hvilke byer er vært for FIFA World Cup-kampene 2018

Russiske fodboldfans glæde kendte ingen grænser, da FIFA World Cup 2018 i Rusland blev annonceret i Zürich, Schweiz den 2. december 2010. Fra den dag begyndte millioner af fans at planlægge deres fremtidige rejse til de byer, der blev valgt som "værter" for det kommende verdensmesterskab.

I henhold til turneringsbestemmelserne vil kampene i fodboldmesterskabet på planeten blive afholdt i 11 byer i vores land.

Moskva

Hovedbyen til verdensmesterskabet vil være hovedstaden i vores moderland. I Moskva modtog to stadioner ret til at være vært for turneringskampe. Blandt dem er den restaurerede Luzhniki, hvor åbnings- og finalekampene finder sted, og den nye arena for Moskvas Spartak.

Sankt Petersborg

Især til verdensmesterskabet i 2018 blev det vidunderlige Krestovsky-stadion bygget i den nordlige hovedstad i Rusland. Arenaen har allerede været vært for Confederations Cup-kampene. FIFA-repræsentanter sætter stor pris på turneringsniveauet og infrastrukturen i denne by.

Kazan

Hovedbyen Tatarstan kunne ikke forblive uden VM-kampe. Kazan Arena blev bygget og bestilt i 2013 og vil med glæde give 45.000 fans pladser til at se live-kampe.

Sochi

Sochi bliver verdens sydligste by. Her kan fodboldfans ikke kun nyde turneringen med egne øjne, men også svømme i Sortehavets farvande og besøge de olympiske faciliteter.

Jekaterinburg

Urals hovedstad har endnu ikke erhvervet en 100% klar arena, men meget snart vil det nye stadion blive taget i brug. Byen transformerer overraskende og forbereder sig på at modtage mange gæster.

Samara

I Samara, hvor fodboldtraditioner er meget lange, har infrastrukturen været under transformation i flere år. Selvom den nye arena med en kapacitet på 45 tusind mennesker endnu ikke er afsluttet, garanterer bymyndighederne levering af alle de nødvendige faciliteter til tiden.

Blandt de øvrige byer, hvor forberedelserne til modtagelse af FIFA-verdensmesterskampene i 2018 fortsætter, skal følgende fremhæves. En stor ferie kommer til hovedstaden i Mordovia, Saransk, og til en af ​​de største byer i Rusland med hensyn til befolkning - Nizhny Novgorod. Volgograd, Kaliningrad og Rostov ved Don er klar til at byde gæster til verdensmesterskabet velkommen fra hele verden.

Populær af emne.