Hvordan Man Laver Kegel-øvelser Ved Hjælp Af Elektroniske Nyheder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Kegel-øvelser Ved Hjælp Af Elektroniske Nyheder
Hvordan Man Laver Kegel-øvelser Ved Hjælp Af Elektroniske Nyheder

Video: Hvordan Man Laver Kegel-øvelser Ved Hjælp Af Elektroniske Nyheder

Video: Hvordan Man Laver Kegel-øvelser Ved Hjælp Af Elektroniske Nyheder
Video: Bækkenbund: 3.Har du styr på din bækkenbund? 2024, April
Anonim

Kegel øvelser til at styrke bækkenbunden kan hjælpe med at løse mange kvinders problemer. De forhindrer urininkontinens, forbedrer vaginal muskeltonus, øger følsomheden og hjælper med at forhindre blodstagnation. Men det kan være svært for en moderne kvinde at træne regelmæssigt, så der er oprettet unikke gadgets, der gør processen sjov og effektiv.

Hvordan man laver Kegel-øvelser ved hjælp af elektroniske nyheder
Hvordan man laver Kegel-øvelser ved hjælp af elektroniske nyheder

Kegel Trænere

I dag kan du købe Kegel-simulatorer i enhver sexbutik såvel som i sjældne saloner til medicinsk udstyr. De kan være meget enkle eller meget komplekse. Prisen afhænger af design, materiale og funktioner.

Vaginalkugler er den enkleste træningsmaskine. Oftest er dette to kugler, der er forenet af en jumper, som er placeret inde i kvinden. Diameter og vægt kan variere, jo tungere, jo sværere er det at udføre de ønskede bevægelser. For ugyldige kvinder skal du vælge indstillinger med en diameter på højst 2 cm.

Tunge kugler kan være uden snørebånd. De vejer meget mere, men deres størrelse er ikke mere end 1,5 cm. Du kan bruge et eller flere enheder. Velegnet kun til dem, der har praktiseret lektionen i lang tid og er i stand til at kontrollere alle tre grupper af vagina muskler.

Vægtløftningsudstyr. Dette er en todelt ting - den ene indsættes i kroppen, den anden forbliver udenfor. Mindre praktisk at bruge, men hjælper med at regulere belastningen. Det kan se anderledes ud.

Moderne Kegel trænere

I dag er der enheder, der får hver træning til at føles som et spil. Deres funktion er anatomisk form og forbindelse til en smartphone. En særlig applikation fungerer som en individuel træner: den minder dig om starten på en træning, fortæller dig hvad du skal gøre og giver dig mulighed for at spore resultaterne.

Flamingo Magic Motion eller Magic Kegel Master bruger vibrationer til at fortælle dig, hvornår du skal presse dine muskler, og hvornår du skal slappe af. Der er flere træningstilstande: Opgaver bliver gradvist sværere, så resultatet vises hurtigere. Og udførelsen overvåges også: i form af en graf kan du se udførelsesfrekvensen.

Moderne vaginalkugler kan ikke kun bruges til at forbedre fysisk sundhed, de kan bruges til ophidselse. De ved, hvordan man vibrerer med forskellige intensiteter og forårsager behagelige følelser. De er velegnede til par onani eller forspil. De kan også bæres inde, selv på arbejdspladsen og tændes når som helst.

At bære legetøj gør livet lysere, fordi du kan stole på din partner at kontrollere dem. Han kan tænde og ændre slagets intensitet på afstand. Og det kan diversificere følelser, gøre livet sammen sjovere og mere spændende.

Hvordan vælger jeg en Kegel træningsmaskine?

Det er værd at straks beslutte - til hvilket formål det er nødvendigt. Hvis det bare er for øvelse, er der nok bolde, men hvis det er til et spil, er det værd at stoppe ved moderne gadgets.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på materialet. Den sikreste af alle silikone modeller. Det er værd at undgå dem, der er vanskelige at vaske.

Du behøver ikke købe den avancerede version med det samme. Det er bedre at vælge en model med en moderat vægt for at komplicere bevægelser gradvist og ikke lide af muskelsmerter.

Brug af Kegel øvelser hjælper med at forbedre dit velbefindende og forbedre din sensualitet. Allerede tusinder af kvinder har testet deres virkning på sig selv og har modtaget fremragende resultater.

Anbefalede: