Hvordan Og Ved Hjælp Af Hvilke Snesko Der Er Lavet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Ved Hjælp Af Hvilke Snesko Der Er Lavet
Hvordan Og Ved Hjælp Af Hvilke Snesko Der Er Lavet

Video: Hvordan Og Ved Hjælp Af Hvilke Snesko Der Er Lavet

Video: Hvordan Og Ved Hjælp Af Hvilke Snesko Der Er Lavet
Video: Hvordan folder man en æske? 2024, Kan
Anonim

Ski er selvfølgelig meget behagelige. Men du har ikke altid råd til dem. Snesko er en mere kompakt vej ud af situationen. Og den enkleste af dem kan laves af et par tynde plader.

Hvordan og ved hjælp af hvilke snesko der er lavet
Hvordan og ved hjælp af hvilke snesko der er lavet

Instruktioner

Trin 1

Snesko-brædder skal være cirka dobbelt så lang som foden og tre gange bredden af foden. Du kan fastgøre sneskoene til benet som følger: Først skal du fastgøre den nederste løkke, så benet er midt på brættet. Vi fjerner to reb eller bånd fra begge sider af løkken. De vikler benet rundt om anklen.

Trin 2

Materialet til produktion af snesko er anderledes. Selv tøndernitter kan bruges. To sådanne nitter til en snesko skal tages og forbindes med garn eller rem. Men hvis du tager bagsiden af en enkel Wienerstol, vil meget behagelige snesko vise sig fra den. Bunden af kurvkurven kan også bruges.

Trin 3

Hvis der ikke er sådanne materialer, kan du gå i skoven og knække grene. Et par grene af fuglekirsebær eller bjergaske 120 cm lang og 2-3 cm i diameter skal bøjes i en bue og strammes tæt. Vi har en ramme, hvorpå vi strikker masken så lille som muligt fra tyndere grene. Og endnu bedre for snesko, to af de samme grene er egnede, men buede i den ene ende. Derefter kan de placeres på jorden parallelt med hinanden, så de buede spidser ligger side om side og ser op. Indsæt nu et par afstandsstykker, der er 30 cm lange mellem grenene, og bind enderne af grenene sammen. Sådanne snesko minder meget om ski og falder ikke ned i sneen.

Trin 4

Der er flere måder at forbinde grene og væve et maske på. Hvis grenen bøjes godt, passer den perfekt til snesko-rammen. Du kan binde det til en ring, eller du kan dreje det med reb eller bælter. Et sneskoenet kan fremstilles ikke kun af tynde stænger, men også af reb. Et sådant reb trækkes gennem huller, der bores i rammen. Men du kan bare binde et reb. I dette tilfælde laver vi hak på rammen, så rebet ikke kommer af.

Anbefalede: